Lexter 2021
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
Re: Lexter 2021
Rozjelo se ti to na výbornou. Za ty dva měsíce se nebudeme stačit divit. 

„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
Quentin_Bull_89 píše: ↑04 bře 2021 10:30Rozjelo se ti to na výbornou. Za ty dva měsíce se nebudeme stačit divit.![]()
Růst bych nazval mírným. Sázím na to, že čím jsou větší, tím rychleji rostou. Moruglah to ale přímo nabombila. Už mi začíná "lopuchovatět". Zajímavé, jak se vždy přes den (u nich noc) nakrčí. Jako by opravdu spala. V noci (u nich přes den) se zase krásně roztáhne. Možná je to i chladem. Přes den v té místnosti jen temperujeme na nějakých 12 stupňů. Holt to nemají zas tak lehké.
A celé osazenstvo nezůstává nic dlužno. Moruglah roste cca 0.3cm za den takže mi určitě přeroste. Tady prckové zatím po milimetrech, ale hádám že za pár týdnů to vystřelí taky. Myslím, že se zatím spíš zaměřují na kořenový systém. Rozhodně nemám strach, že by to sazeničky nestihli. Annuumky budu sázet až 15. března (nějak to tam naskládám) a postupně podle velikosti začnu vyhazovat rostlinky k východnímu
a západnímu oknu jak budu sázet rajčátka.
Nic jiného jako dýně apod. předpěstovávat nebudu. Takové sazeničky koupím, to jen rajčata a papriky stojí za to předpěstovat doma a pořádně. Všechno ostatní se dá v dobré kvalitě dokoupit. Foto níže pro srovnání před asi deseti dny. Budou v cajku. Trošku jsem se
původně bál pozdějšího výsevu, ale myslím, že za ty více než dva měsíce to dají bez nejmenších problémů.
Naposledy upravil 1 dne Lexter; celkem upraveno 8x.
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
-
- Stálý člen
- Reputace: 2977
- Kontaktovat uživatele:
To je logické, že čím jsou kytky větší, tím rychleji rostou. Geometrická posloupnost.
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
Není nad to, když máte doma někoho kdo umí hezky psát. Mě osobně to dává možnost předstírat, že moje psaní není na úrovni
žáka pomocné školy.

Moc se mi po estetické stránce líbí Sugar Rush Stripey. Jasně je to Baccatum, takže z toho nejspíš bude pěkně rozlezlej keř, ale přece.
Je to taky taková trošku chlupatice.

žáka pomocné školy.
Moc se mi po estetické stránce líbí Sugar Rush Stripey. Jasně je to Baccatum, takže z toho nejspíš bude pěkně rozlezlej keř, ale přece.
Je to taky taková trošku chlupatice.
Naposledy upravil 1 dne Lexter; celkem upraveno 8x.
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
Hele osobo mám pocit, že my dva se budem muset navštívit. Šak eném cez kopec a údolí....
Osobně dýně předpěstovávám, protože sazeničky zajímavějších odrůd se podle mě sehnat nedají.
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3171
Sugar Rush Striped mám letos taky, žádné chloupky u ní ale prozatím nepozoruji. Možná až bude větší, budu porovnávat, zatím jsem dost pozadu 

- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3261
To se mi moc líbí když dáš ty dvě fotky z rozestupem 10dni k sobě
, je to krásně vidět jak valijou...

Každé sousto je lepší než to poslední..
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <