Každý potřebuje občas na delší dobu opusiti svoje chilli ale kdo bude zalévat ???
Já našel toto řešení a funguje opravdu skvěle : https://www.youtube.com/watch?v=Ffe7JfYyBFE" onclick="window.open(this.href);return false;
Samozavlažování - dovolená
-
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
Re: Samozavlažování - dovolená
Dobre, jednoduche a lacne, len skoda ze papricky ktore mam vo vedrach maju osobytne podmisky, a keby to ma spolocnu podmisku /bazen/ tak by trebalo 250 l sud na zavlazovanie
na par dni..ale palec hore 

Nebude to plesniet alebo stat vo vode???
Rozhodně nebude plesnivet. Tento systém má navíc velkou výhodu a to tu ze si rostlina bere tolik. Vody kolik potřebuje 

řešil jsem to taky. Koupil jsem "Kapkovače" ale zjistil jsem že potřebují tlakovou vodu a tu na balkoně nemám a pak mě napadla kapačka v nemocnici-infuzní set tak se to jmenuje sehnal jsem ji za 10Kč a stačí petka(nebo kbelík) vody a nastavit kapání. 

- Strato3
- Stálý člen
- Reputace: 73
"Kapačku" jsem zkoušel a nikdy jsem ji dedonutil kapat konstantní rychlostí déle než několik minut.Petr99 píše:řešil jsem to taky. Koupil jsem "Kapkovače" ale zjistil jsem že potřebují tlakovou vodu a tu na balkoně nemám a pak mě napadla kapačka v nemocnici-infuzní set tak se to jmenuje sehnal jsem ji za 10Kč a stačí petka(nebo kbelík) vody a nastavit kapání.
Mě nefungovala. Neumím si představit že bude fungovat 24 hodin natož několik dní.
(Tlak vody byl problém)
Ale snad se pletu.
Hezký den. Strato3
používám to jenom když někam jedu a fugovalo to . Problém byl že jsem nevěděl že v té průhledné baňce je jemné sítko které se mi ucpávalo a pak to nekapalo. Když jsem ho ze spodu drátem roztrhl tak pak OK. 

-
- Nový člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Já to vyřešil na balkoně malým čerpadlem spínací ma hodinama a kapkovacema sehnal jsem 50l barel a zatím vše funguje kapky kapou rovnoměrně je jich zatím 9 ks na délku 230cm.