Hybridárium - Made by LOBO
Re: Hybridárium - Made by LOBO
Krása pane! Krása!
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
- Obrázky: 0
Super crossy, a ty jména dokonalélobo píše:Letošní křížení jsem ukončil, protože se toho chytlo více než jsem předpokládal a na příští sezonu už toho bude více než dost.
Nové crossy :
7Pot brain strain yellow cross TSM Yellow = 7Pot Frankenstein
JPGS cross Naganero F1 = Ghost Naganero
Naganero F1 cross JPGS = Naganero Scorpion
Bhut Jolokia Choco cross Naganero F1 = Naganero Caramel
Naganero F2 cross Naraja Picante = Naganero Picante

Jsi chilli démon.
-
- Stálý člen
- Reputace: 250
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Takže dnes proběhla v práci ochutnávka první zralého plodu a musim říct, že nás potrápil neskutečně.
Na první pohled obyčejný plod, tvarově nezajímavý a barva spíše napovídala že se žádné drama konat nebude.
Po rozříznutí plodu se okamžitě rozlila parfémovaná vůně a olejíček uvnitř rozbil první dojem že to bude pianko.
Já se třemi dalšími kolegy jsme si ukrojili každý kousek a byla to nálož.
Pálivostí je rozhodně nad Naganerem, nechyběla škytavka, břicho hřálo silně a celá pusa v jednom ohni nejvíc teda jazyk pocit jako by ste se řízli o hodně ostrej nůž a ten pocit mrazení v zádech když se Vám to stane.

Na první pohled obyčejný plod, tvarově nezajímavý a barva spíše napovídala že se žádné drama konat nebude.
Po rozříznutí plodu se okamžitě rozlila parfémovaná vůně a olejíček uvnitř rozbil první dojem že to bude pianko.
Já se třemi dalšími kolegy jsme si ukrojili každý kousek a byla to nálož.
Pálivostí je rozhodně nad Naganerem, nechyběla škytavka, břicho hřálo silně a celá pusa v jednom ohni nejvíc teda jazyk pocit jako by ste se řízli o hodně ostrej nůž a ten pocit mrazení v zádech když se Vám to stane.