Zkoušel už někdo udit sušené chilli? Někde jsem viděl sušené a potom uzené rajčata a tuším že i papriky . Tak by mě zajímalo jestli to někdo už zkoušel
-- 28 lis 2011 20:52 --
Uzení chilli
- Hami
- Stálý člen
- Příspěvky: 448
- Registrován: 19 čer 2011 21:44
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
- Bydliště: Mělník
Re: Uzení chilli
S tím zkušenosti nemám. Udili jsme pouze čerstvé papričky po sklizni ...
Re: Uzení chilli
a jaký byl výsledek?
- Hami
- Stálý člen
- Příspěvky: 448
- Registrován: 19 čer 2011 21:44
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
- Bydliště: Mělník
Re: Uzení chilli
Luxusní, vážně doporučuji....
Když k tomu přidáš do udírny pár klobásek a jiných pochutin, hned je lépe na světě
Když k tomu přidáš do udírny pár klobásek a jiných pochutin, hned je lépe na světě
Re: Uzení chilli
VYskouším...... Zní to dobře...
- Hami
- Stálý člen
- Příspěvky: 448
- Registrován: 19 čer 2011 21:44
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
- Bydliště: Mělník
Re: Uzení chilli
A chutná ještě lépe
- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Příspěvky: 1399
- Registrován: 28 pro 2011 11:26
- Reputace: 159
- Obrázky: 0
- Bydliště: KOLÍN
Re: Uzení chilli
Chystám se udit chilli papričky...nejdříve je čerstvé vyudím (teplý kouř max. do 80C)...nejlépe přes noc...(cca 8-10 hod (dub + třešeň))...poté dosuším v sušičce...máte někdo více zkušeností...jak na to...???
- gandalf
- Stálý člen
- Příspěvky: 2129
- Registrován: 20 srp 2011 19:49
- Reputace: 2436
- Obrázky: 0
- Bydliště: Netolice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uzení chilli
Já vyzkouším "tekutý kouř" při sušení. Používám ho do jednoho druhu omáčky - zajímavý výsledek.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů