Ahoj všichni, staří i příchozí. Taky jsem vloni tohle téma minul a teď si ho pozorně přečetl. U mě to má samozřejmě vývoj jako u všech co se tím zabývají už nějaký čas. Přesvědčením a i v začátcích, kdy jsem pěstování bral jen jako takové zpestření k vypěstování pár kousků do guláše, jsem byl TOTÁLNÍ SEDLÁK s tím že brambory byly tak akorát, určitě větší než ty kuličky v síťce z Teska

.Ale postupně mě to tak chytlo a zvlášť vloni k podzimu, že začínám vyrábět a kupovat různý vychytávky, který by mohly mým rostlinkám a tím i závislosti prospět. Přisvícování řeším, tedy se s ním peru protože připojit lampičku umím ale Kelviny a lumeny jsem musel nastudovat. Pařníček na prvotní fázi jsem vyrobil z skladovacího plastovýho boxíku s přisvícením, pro mě dostačující. Mini boxík z krabice potaženou bílou folií jsem taky zmákl , i s přisvícením na sazenky. Přechodnou fázi než půjdou kytky ven, jsem pořešil žádostí Ježíškovi o minipařeniště. No a pak šup do nádob co se dají sehnat zadara a ven, za okno, na okno, do vrátnice. Nevylučuju , že mít možnost a být v situaci, kdy by to šlo ,tak bych šel do fóliáku- samovýroby. Faktem je, že tomu věnuju daleko víc času a prostředků než dřív, ale asi to vyplynulo z toho, že mě to chytlo a rozhodl se jít do těch náročnějších odrůd, protože jsou prostě krásný a chtěl jsem je mít.. Takže tak a teď řekněte kde podle Vás jsem