Osobne pestuji protoze si ujizdim na ostrym jidle do te miry ze si i do kureciho vyvaru davam chilli koreni, nebo chilli olej, kazdy den musim mit chilli v nejake podobe. Samozrejme omacky jsou na dennim poradku bud k parku, k masu dokonce i misto masla jen tak na chleba bez niceho, vecer zase k televizi frci zavarene chilli takze to je ve vysledku opravdy velike mnozstvi a proto mam letos cca 90 rostlin a 31 druhu chilli.
Pak je tu otazka proc konzumuvat ty vrazedne chilli plody kdyz to dela v zaludku takovy masakr?
Osobne to delam protoze ten vybuch endorfinu co zacne proudit celym telem po te co snite celou Jolokii ci 7Pota je rozkos, to jak v brni pulka tela a huci v hlave a v tele se rozleva oaza rozkose, ja bych to prirovnal bych to ke sportovnimu vykonu vrcholovych sportovcu, nebo k bojovym sportum pokyd jste nekdo vrcholove sportoval nebo provozoval nejaky fight sport tak vite o cem mluvim. A pro tohle poziram ty neskutecny vrazdy.
Proc pestujeme a konzumujeme TO Peklo
Re: Proc pestujeme a konzumujeme TO Peklo
Ó díky pane veliký, zajímavé téma
Osobně se asi budu držet pravidla, které mi to na fóru někdo nedávno vnuknul, že nejlepší je koření nebo lehčí odrůdy (SHU). Ty tabijáci maj význam pouze pro blázny v dobrém slova smyslu. Nenameleš je nic, páč doma by nám lekly obě malé děti i kočky a kdo ví jestli né ještě rybičky
Osobně se asi budu držet pravidla, které mi to na fóru někdo nedávno vnuknul, že nejlepší je koření nebo lehčí odrůdy (SHU). Ty tabijáci maj význam pouze pro blázny v dobrém slova smyslu. Nenameleš je nic, páč doma by nám lekly obě malé děti i kočky a kdo ví jestli né ještě rybičky
Re: Proc pestujeme a konzumujeme TO Peklo
Jo je pravda ze kdyz varim omacky z milionovek tak kasle cela rodina ale uz jsme si celkem zvykli, samozrejme pokud jsou doma deti tak to nevarim ale kocka si nestezuje
Re: Proc pestujeme a konzumujeme TO Peklo
No já usuzuju jen z toho, kdyz jsem v blbým hmoždíři loni dělal pár těch obyč paprićek polních, pálivých. Kejchal jsem já i děti a lidi kolem, co teprve u haba atd Prostě drtit venku na balkóně Omáčky hold musím dělat až budou pryč no...
Re: Proc pestujeme a konzumujeme TO Peklo
Velmi zajímavé téma. Osobně já, proč jsem se začal věnovat tomuhle. Už jako malý 10letý jsem ke klobásám, masu atd. přidával sladkou chilli omáčku. A letos jsem zkonstatoval, proč to vlastně nezkusit sám doma? Navíc jsem potřeboval větší výzvu než je jen sladká chilli omáčka. Tak uvidíme, jestli se něco urodí.
Re: Proc pestujeme a konzumujeme TO Peklo
: *** OMO - old school 2015 ***
Nový příspěvekod IgoVlk » 29 čer 2015 13:28
Osobně zpracovávám tyhle miliónky (TSM/Jolokie) i normálně nesušené v jídle a jsem bez zažívacích problémů - nasekané na drobno si je přidávám do různých směsí - jen doporučuji si pak nešahat tak 12hodin do očí a odpustit si večer sex
Celé je nejím, takový sebevrah nejsem - docela by mně zajímalo, jak psal Lobo, že je nutné 24hodinová příprava, tak co tím myslel
Myslel jsem tím, ze je potřeba konzumovat hodně mléčných výrobků jako jsou smetanovy jogurty ale ne ty za pět Korun ale ty za dvacku pak hodně syru a nějaký ten litr plnotucnyho mlika, taky je lepai to nechat tak hodinu po oobede a pak jsou následky minimální
Nový příspěvekod IgoVlk » 29 čer 2015 13:28
Osobně zpracovávám tyhle miliónky (TSM/Jolokie) i normálně nesušené v jídle a jsem bez zažívacích problémů - nasekané na drobno si je přidávám do různých směsí - jen doporučuji si pak nešahat tak 12hodin do očí a odpustit si večer sex
Celé je nejím, takový sebevrah nejsem - docela by mně zajímalo, jak psal Lobo, že je nutné 24hodinová příprava, tak co tím myslel
Myslel jsem tím, ze je potřeba konzumovat hodně mléčných výrobků jako jsou smetanovy jogurty ale ne ty za pět Korun ale ty za dvacku pak hodně syru a nějaký ten litr plnotucnyho mlika, taky je lepai to nechat tak hodinu po oobede a pak jsou následky minimální
- OMO
- Stálý člen
- Příspěvky: 2195
- Registrován: 03 říj 2012 19:03
- Reputace: 3021
- Obrázky: 0
- Bydliště: Uh. Hradiště
- Kontaktovat uživatele:
Re: Proc pestujeme a konzumujeme TO Peklo
Každý pěstitel, když vypěstuje něco nového, tak to chce ochutnat. Sice toho pak lituje, ale aspoň je prdel (.. a to doslova)
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Re: Proc pestujeme a konzumujeme TO Peklo
OMO píše:Každý pěstitel, když vypěstuje něco nového, tak to chce ochutnat. Sice toho pak lituje, ale aspoň je prdel (.. a to doslova)
Ja si to paleni zadku uzivam druhy den, ty ne? Podobna slast jako pri konzumaci
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 hostů