Počasí a jeho rozmary 2016
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9606
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Počasí a jeho rozmary 2016
44 mm srážek dosud, behem asi 2 h, pořád leje. Já to mam schované, vadí mi akorát vítr a ten naštěstí byl docela ok.
Tak super, ale dle družice už je to téměř pryč 

- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9606
- Kontaktovat uživatele:
Dle družice se to tu pořád točilo... aktuálne 49,9 mm od pulnoci, takže dost naprselo. Ted svítí slunce, ale kolem tma.
-
- Nový člen
- Reputace: 0
Já jsem zatím papričky před všemi těmi Mordory uchránil, ale o víkendu jsem někde četl má zase něco přijít
btw: Používáte někdo nějakou aplikace na mobilu na předpověď počasí? Já mám na Androidovi Aladina a na svém soukromém BlackBerry nějakou zaplacenou appkum které předpovídá ne moc přesně na tři dny.

btw: Používáte někdo nějakou aplikace na mobilu na předpověď počasí? Já mám na Androidovi Aladina a na svém soukromém BlackBerry nějakou zaplacenou appkum které předpovídá ne moc přesně na tři dny.
Na appku se vykašli. Do svého browseru si dej záložku na web yr.noGrenyD píše:Já jsem zatím papričky před všemi těmi Mordory uchránil, ale o víkendu jsem někde četl má zase něco přijít![]()
Tento web je tu mezi uživateli hojně využíván. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že mají velice přesnou předpověď míněno oproti jiným webům a opravdu se podle jejich předpovědi dá řídit
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3124
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel lokální bouřku příp. kroupy nepředpoví nikdo ani yr.no ani Václav Klaus a to je jiný meteorolog (http://www.databazeknih.cz/knihy/modra- ... neta-88549) 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Nový člen
- Reputace: 0
Tak Vašek to je prognostik trochu jiného kalibru na toho je i rosnička krátkáOMO píše:Bohužel lokální bouřku příp. kroupy nepředpoví nikdo ani yr.no ani Václav Klaus a to je jiný meteorolog (http://www.databazeknih.cz/knihy/modra- ... neta-88549)

Jinak sleduji yr.no plus mobilní aplikace, ale i tak se nevyhnu tomu, že třba z práce letím je schovávat z balkonu za okno - díkybohu, že to mám jen 10 minut od domu