Extremnejsi fyziologicke projevy pri konzumaci chilli
Re: Extremnejsi fyziologicke projevy pri konzumaci chilli
zdravim, chcem sa spytat ci niekto ma skusenosti s precitlivelostou travenia, strasne ma zacalo boliet brucho, az krcovito, aj ked zjem obycajnu feferonku, doteraz som zvladal papriky. neviem co sa stalo.
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Tak to me napada jen nehltat a poradne rozkousat
Zkousel jsi je jist i po nejakem poradnem jidle ? (myslim neco mastneho a ne tezkeho)

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
ano, samotne je nejem, vzdy s jedlom, maso s ryzou alebo chlieb
-
- Stálý člen
- Reputace: 0
Jo, to sedi.. ja jim chilli denne, ale proste v rozumnych davkach.. jim to nebot me to chutna..
Nedavno jsem si dal k obedu (talir spaget) 2 trinidad scorpiony, bylo to brutalni v ustech, ale potom hlavne asi 2-3 hodiny v zaludku, krece, lehka bolest, a za 2 hodiny paleni pri curani.. netreba rikat kde..
to paleni pri moceni je u me znak predavkovani capsaicinem..
snest se to vse da, ale denne to nemusim mit..
Nedavno jsem si dal k obedu (talir spaget) 2 trinidad scorpiony, bylo to brutalni v ustech, ale potom hlavne asi 2-3 hodiny v zaludku, krece, lehka bolest, a za 2 hodiny paleni pri curani.. netreba rikat kde..
to paleni pri moceni je u me znak predavkovani capsaicinem..
snest se to vse da, ale denne to nemusim mit..
[glow=red]A Chili a Day keeps the Doctor away!!![/glow]
- rytir91
- Stálý člen
- Reputace: 3
pálení při čurání je moc fajn.... asi stejně jako když se toaletní papír přemění na šmirgl....
- rytir91
- Stálý člen
Ahoj, dnes večer po pár pivkách, jsme se s přáteli rozhodly k testnutí chilli. Já cca po 4 pivkách jako jediný pěstitel v okolí jsem dovalil vzorky Black Pearler, s tím že ty mé moc nepálí. Tyto plody pocházely z jedné rostliny která se netrhala od května do konce listopadu. Všichni kromě mě, odmítly po kousku konzumaci. Já hrdina, s tím že jsem již něco prohnal hrtanem, jsem strčil celou do huby. Pal jak mrcha, žaludek totálně v háji. Zhruba půl hoďky jsem zvracel přes plot, a ještě teď cca po hodině mě pálí kůže a žaludek na vodě. Jen bych chtěl apelovat na vaše zdraví. Než něco z úrody dáte svým kamarádům ochutnejte to. Neumím si přestavit co by se stalo jim v případě plné konzumace.
Ono asi jak která naroste kupuji si Bhut jolokii vlastní me teprve rostou
jako docela přijemná nálož ale nedavno jsem narazil na jednu vypadala nevinně ale jako byl to nehoráznej kotel a aby toho nebylo málo tak jsem si užil dvakrat
všechny ostatni v pohode jako jo trochu davaj ale ta jedna byla extrem jeste by me zajimalo jestli se da nějak zabránit té druhé fázi na WC rozkousávat se to snažim hodne moc 

- rytir91
- Stálý člen
Výhod si časem zvykne, pak už to nebolí jen hřeje + husina