CO, KDE, ZA KOLIK - zahradnické potřeby a všechno s tím spojené
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
Re: CO, KDE, ZA KOLIK - zahradnické potřeby a všechno s tím spojené
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
- radkiii
- Stálý člen
- Reputace: 370
Náš malý potreboval do jedného projektu klíčky řeřichy a nikde v okolí nemali semienka, tak som ich objednal zo stránky www.gadar.cz
A keď už som objednával, tak som do košíku prihodil 3 rozne druhy rajčín a 3 rozne druhy chilli.
Výsledok ku dnešnému dňu je, že mi okrem tej řeřichy nevyklíčilo NIČ. Nič z toho nemalo byť v projekte fóliovník, takže ma to neštve a nejaké 2 stovky rozdýcham tiež, ale stránku nedoporučujem.
(Ak teda nechcete řeřichu, tá bola vynikajúca)
A keď už som objednával, tak som do košíku prihodil 3 rozne druhy rajčín a 3 rozne druhy chilli.
Výsledok ku dnešnému dňu je, že mi okrem tej řeřichy nevyklíčilo NIČ. Nič z toho nemalo byť v projekte fóliovník, takže ma to neštve a nejaké 2 stovky rozdýcham tiež, ale stránku nedoporučujem.
(Ak teda nechcete řeřichu, tá bola vynikajúca)
Me to take neco rika, take jsem mel myslim spatnou zkusenost. Mozna bys to nasel i na foru zde.
//edit, nasel jsem to v mailech. Je to z roku 2014, poslali stara semena a misto Jolokie purple poslali Jalapena purple.
Spatnou zkusenost melo vice lidi. Podle me semena spatne skladuji.
//edit, nasel jsem to v mailech. Je to z roku 2014, poslali stara semena a misto Jolokie purple poslali Jalapena purple.
Spatnou zkusenost melo vice lidi. Podle me semena spatne skladuji.
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Ja som si tiež pred dvomi týždňami objednával z webu bylinky. Potreboval som hlavne yzop, lebo ho už pár rokov neviem zohnať v kamenných predajniach. Tiež som natrafil na stránku gadar.sk, ale najskôr som si o nich prečítal recenzie a urobil som dobre. Na Heureke im teda riadne nakladajú a dávajú zle hodnotenia.
Napokon som objednal na osiva-semena.sk a zatiaľ spokojnosť. Prišlo presne to, čo som objednal, prišlo to rýchlo a dúfam, že všetko vyklíči. Okrem yzopu som objednal ešte 3 druhy oregána. Majú tam grécke chlpaté, sýrske Zaatar a okrasné Kirigami oregáno, tak som zvedavý, čo z toho bude. Ešte som objednal Mochyňu ojíněnou (Physalis pruinosa), Mochyňu dužnoplodú (Physalis philadelphica), Kokcíniu (Coccinia grandis), Cucamelon (Zehneria scabra), Agastache feniklovú (Agastache foeniculum) a bielu repu šalátovú Avalanche (cviklu). Ako darček zadarmo mi pribalili ešte redkvičku Lidku.
Napokon som objednal na osiva-semena.sk a zatiaľ spokojnosť. Prišlo presne to, čo som objednal, prišlo to rýchlo a dúfam, že všetko vyklíči. Okrem yzopu som objednal ešte 3 druhy oregána. Majú tam grécke chlpaté, sýrske Zaatar a okrasné Kirigami oregáno, tak som zvedavý, čo z toho bude. Ešte som objednal Mochyňu ojíněnou (Physalis pruinosa), Mochyňu dužnoplodú (Physalis philadelphica), Kokcíniu (Coccinia grandis), Cucamelon (Zehneria scabra), Agastache feniklovú (Agastache foeniculum) a bielu repu šalátovú Avalanche (cviklu). Ako darček zadarmo mi pribalili ešte redkvičku Lidku.
Tak on ten gadar je tusim ve skutecnosti polsky a co od nich cekat ze? Smelinu, podvody, nekvalitu, vycuranost....
Jejich reakce na negativni recenze jsou neskutecne arogantni, schvalne mrknete na Heureku...
Jejich reakce na negativni recenze jsou neskutecne arogantni, schvalne mrknete na Heureku...
- diabolus
- Nový člen
- Reputace: 58
Zdravím,já objednával řeřichu,rukolu a ředkvičku včetně klíčících misek z www.zelenekroky.cz a ti jsou v pohodě.
Chilli rookie i rockie,nehledám extrémy,spíš zajímavé chutě.19-20´ jsem zahájil svou první
sezónu.A jelikož máme galaktickou spotřebu všemožných past,chilli a jiných laskomin,pídím se po výnosných odrůdách středního spektra atomové stupnice,aby nezabraly stodolu neb domeček není nafukovací.

-
- Stálý člen
- Reputace: 220
Sice reaguju sakra pozde, ale ke gadaru jsem se tu uz tusim nekde vyjadroval.... Ten shop snad drzi nazivu jen lidi, co si predem neprectou hodnoceni a chtej levny seminka.. Podruhe uz bych u nej nekoupil ani zvejkacku. Nechci bejt sprostej, tak to nebudu rozvadet. 
Nezahledl nekdo nekde v akci perlit? Potreboval bych par pytlu na sezonu a docela jsem se divil, kdyz jsem videl jak to podrazilo.... Pripadne jestli nekdo ma napad cim to nahradit, beru vsechno.

Nezahledl nekdo nekde v akci perlit? Potreboval bych par pytlu na sezonu a docela jsem se divil, kdyz jsem videl jak to podrazilo.... Pripadne jestli nekdo ma napad cim to nahradit, beru vsechno.

Da se pry nahradit stavebnim Liaporem, nikdy jsem to ale nezkousel. Bude to mit kyprici vlastnosti, ale ne podle me ze by to nasalo nejak ziviny a vodu. Podle me je to spise blize keramzitu. Ale nevyzkousis - nevisPepino píše: ↑16 úno 2023 14:27Sice reaguju sakra pozde, ale ke gadaru jsem se tu uz tusim nekde vyjadroval.... Ten shop snad drzi nazivu jen lidi, co si predem neprectou hodnoceni a chtej levny seminka.. Podruhe uz bych u nej nekoupil ani zvejkacku. Nechci bejt sprostej, tak to nebudu rozvadet.
Nezahledl nekdo nekde v akci perlit? Potreboval bych par pytlu na sezonu a docela jsem se divil, kdyz jsem videl jak to podrazilo.... Pripadne jestli nekdo ma napad cim to nahradit, beru vsechno.![]()

Btw perlit jsem tehdy koupil v growshopu asi za 500,- snad 100l pytel a mel jsem ho nekolik let.