Indonéská kuchyně

Vaše dojmy z pálivých omáček, bombónu, chipsů... které jsou nejlepší?
standa82
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 29 srp 2019 09:34
Reputace: 0
Obrázky: 0

Indonéská kuchyně

Příspěvekod standa82 » 02 zář 2019 05:52

Ahoj všem,

nikde jsem nenašel téma, kam bych mou netradiční otázku mohl vloži, tak to zkusím tady. :D Máte tady někdo zkušenosti s indonéskou kuchyní?

V listopadu mám v plánu dovolenku na Bali a slyšel jsem, že některé jídlo je tam, co se týče pálivosti dost vydatné :D

Pamatuju si, že pár let zpátky, když jsem byl v Thajsku, se mi z poloviny jídel srolovali ponožky, dokonce i u jídel, u kterých bych to nečekal :D Rád bych takové jídla ochutnal znovu. Je tady někdo, kdo v Indonésii byl a uměl by mi poradit do jaké restaurace se vydat či jaké jídlo je tam dost pálivé? Nějaké info už jsem si našel tady jídlo Bali. Rád bych ale získal nějaké tipy z osobních zkušeností.

Moc díky, Standa

Zpět na „Pálivé omáčky a ostatní ohnivé pochutiny“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů