Zdraim,
Mam rastlinky Morugy a zelene plody. Pred par dnami som odtrhol jednu zelenu papricku (velkost mala priblizne taku ako zrela) a ochutnal som ju. Nebola nejak extra paliva a taktiez mala taku zvlastnu pachut, uplne nepaprikovu.
Chcem sa opytat ci je to normalne a prejde ta chut/zvysi sa palivost ked dozru alebo sa niekde stala chyba.
Dakujem
Trinidad moruga scorpion chut
Re: Trinidad moruga scorpion chut
chyba se stala v tom že se maji trhat červeny zelená neni zralá takže ta chut musela byt jak rikas dost hrozná
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
no spis je divne, ze nemela chut papricky, snad kazda papricka i nezrala ma mit chut papricky, ale nechej je radeji dozrat, pak poznas, jestli to bylo dozranim nebo hnojenim
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Zdravím tě
moje moruga plodí už asi měsíc,popravdě je to letos moje "nejrannější" kytka.Klíčivost nic moc,ale růst..explozivní zmlazovaní,pod zářivkou to rostlo až moc takže předpěst za oknem které kytka vyplnila a do skleníku šla na jaře už jako keř.Hnojeno pouze trusem exotických přežvýkavců před sezonou/zoo/.Soudím že to co popisuješ jako nepaprikovou chut je rozvíjející se habanero taste,který je na této úžasné rostlině to nejlepší.Zatím se mi nic aromatičtějšího neurodilo,takže to nech dozrát získáš mocné aditivum
moje moruga plodí už asi měsíc,popravdě je to letos moje "nejrannější" kytka.Klíčivost nic moc,ale růst..explozivní zmlazovaní,pod zářivkou to rostlo až moc takže předpěst za oknem které kytka vyplnila a do skleníku šla na jaře už jako keř.Hnojeno pouze trusem exotických přežvýkavců před sezonou/zoo/.Soudím že to co popisuješ jako nepaprikovou chut je rozvíjející se habanero taste,který je na této úžasné rostlině to nejlepší.Zatím se mi nic aromatičtějšího neurodilo,takže to nech dozrát získáš mocné aditivum

duplicitní ůčet/stolen account/..?
- stalker251
- Stálý člen
- Reputace: 18
- Obrázky: 0
zelená generačne nezrela paprika neobsahuje velké množstvo cukru , a vubec ne vitamin C to samozrejme sa odzrkadluje na chuti, a to co si citil a chutilo jak polystyren je prebytek hnojiv v nedozratem plode
http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;
tak to někde soudruzi udělaly chybu měl jsem TSM jak v technické tak v botanické zralosti a i z te zelene mi málem praskla hlava takže něco je špatně ale co to nevím
Zdravim,
takze ohladom tej divnej chuti ... myslim ze to bude len individualna zalezitost (moja) .. kupil som si totiz moruga mucito a ma rovnaku, pre mna neprirodzenu chut .. a ohladom tej palivosti .. no ta cervena papricka je relativne dost paliva .. skoda ze sa palivost naplno prejavila az po pol hodine v zaludku a trvala celu noc ....
takze ohladom tej divnej chuti ... myslim ze to bude len individualna zalezitost (moja) .. kupil som si totiz moruga mucito a ma rovnaku, pre mna neprirodzenu chut .. a ohladom tej palivosti .. no ta cervena papricka je relativne dost paliva .. skoda ze sa palivost naplno prejavila az po pol hodine v zaludku a trvala celu noc ....
PeetPb píše:Zdravim,
Chuťově mi nejvíc připomíná Habanero a pálivost v případě TMS určitě není relativní...