Souhlas... Substrát ZALÍT ale NEPROLÍVAT úplněgandalf píše:To máš v krabicích od mlíka? No proti gustu žádný disputát. Od strejdy si nenechej radit - tohle nejsou bonsaje /dovedeš si představitm, že bych já radil s pěstováním bonsají/? Prolévat je úplně špatně - vyplaví se ti stopové prvky a toto může být následek. Chilli potřebuje mít vzdušný substrát, nepřemokřený, neprolévaný!!!!
Kroutí listy po přesazení
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
- Obrázky: 0
Re: Kroutí listy po přesazení
Podle foto bych to viděl na světlo...Nemají tak spí 
Souhlas, navic krouceni neni nijak extremni. Mozna bych se nebal je jiz presadit do nejakych alespon 2l kvetinacu a tak za 2 mesice do 5l.
Podle velikosti predpokladam ze uz jsou jiffy minimalne vespod prorostle. Svetla ale asi mely dostatek, protoze nejsou vubec vytahle. Jsou to takove velice pekne sazenicky
Podle velikosti predpokladam ze uz jsou jiffy minimalne vespod prorostle. Svetla ale asi mely dostatek, protoze nejsou vubec vytahle. Jsou to takove velice pekne sazenicky
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Já bych doporučil při přesazování ten zatrolenej hadr sundat. Trošku to ta kořínky brzdí.... podle zkušeností dost.
Mas pravdu, nejaka kytka se s tim vyporada bez problemu a u nejake byly problemy. Sam jsem na to letos narazil a z jedne jsem pri presazovani kosilku uplne sundal. Sice jsem otrhal diky tomu nejake koreny. Ale uz jich mela kytka dost, takze neni problem a nemusi se toho clovek bat.
U tech kytek co rostou v pohode a maji uz 20-35cm to neresim. Treba Cheiro Roxa (seminka od Loba) te chytla naprosto dokonale a je krasna.
Je to ta rostlina uprostred.
Foto jako dukaz: https://onedrive.live.com/redir?resid=2 ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vedle ni vpravo je taky stejny druh a je mensi, ale ona ji holka dozene
U tech kytek co rostou v pohode a maji uz 20-35cm to neresim. Treba Cheiro Roxa (seminka od Loba) te chytla naprosto dokonale a je krasna.
Je to ta rostlina uprostred.
Foto jako dukaz: https://onedrive.live.com/redir?resid=2 ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vedle ni vpravo je taky stejny druh a je mensi, ale ona ji holka dozene
Děkuji za vyjádření, ale kytky mají světla dost, ty žaluzije jsem zatáhl kvůli focení. Přesadit se je chystám nyní a uvidíme jak se to bude vyvíjet dále.