Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3126
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Papričky už rostou ... co třeba rajčátka a jiná zelenina?
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Tak jsem ještě neochutnal ani jedno rajče z asi 30 rostlin a je to k vzteku, protože jak tady furt prší, tak jsem dneska koukal, že rajčata chytla plíseň.
Tak asi ani žádné neochutnám.

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2597
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tě lituju - tohle mívám pravidelně. Letos jsem jim pohrozil, že jak chytí plíseň, tak tam byly naposledy /ostetně to říkám každý rok/. A koukal jsem na brambory, už maj taky chycený nějaký listy. Tak uvidim.Holu píše:Tak jsem ještě neochutnal ani jedno rajče z asi 30 rostlin a je to k vzteku, protože jak tady furt prší, tak jsem dneska koukal, že rajčata chytla plíseň.Tak asi ani žádné neochutnám.
- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Člověče, já mám na ty lilky snad nějakou přecitlivělost, nebo co. Ať jsem to jedl kdekoli /i jsem je pěstoval/, vždy mně potom bolel žaludek /dělat je umím/.OMO píše:letos mám 3 rostliny a 1 lilek jsem už sklidil
Naposledy upravil 1 dne Holu; celkem upraveno 26x.
Důvod: Zkrácena citace
Důvod: Zkrácena citace
Taky mívám plíseň "pravidelně", ale vždy až tak v září. Letos to léto nestojí za nic.gandalf píše: Tak to tě lituju - tohle mívám pravidelně. Letos jsem jim pohrozil, že jak chytí plíseň, tak tam byly naposledy /ostetně to říkám každý rok/. A koukal jsem na brambory, už maj taky chycený nějaký listy. Tak uvidim.
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3126
- Kontaktovat uživatele:
třeba je na to nějaký fígl, bylinka nebo to posolit dlouho dopředu co to udělá stravitelnější. Netušímgandalf píše: Člověče, já mám na ty lilky snad nějakou přecitlivělost, nebo co. Ať jsem to jedl kdekoli /i jsem je pěstoval/, vždy mně potom bolel žaludek /dělat je umím/.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Já navíc honim toho hryzce mezi chilli - to je k nasr... Tak jsem koupil nějaký plašič, jinak se tam stěhuju a budu mu zpívat :-(
- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Asi mi tam vadí ten solanin.OMO píše:třeba je na to nějaký fígl, bylinka nebo to posolit dlouho dopředu co to udělá stravitelnější. Netušímgandalf píše: Člověče, já mám na ty lilky snad nějakou přecitlivělost, nebo co. Ať jsem to jedl kdekoli /i jsem je pěstoval/, vždy mně potom bolel žaludek /dělat je umím/.