

Já měl loni na moravě jedno a normální rajče a z jednoho rajče uděláš salátBlueShark píše:Jsou tyhle maxirajćata vůbec dobrá chuťově? Nebo jsou spíš k přidání do omáček, leč atd?
Mne tieto mäsité viac chutia ako obyčajné rajčiny. Sú sladšie a majú viac dužiny. Nevýhoda je, že dozrievajú dlhšie ako obyčajné, a keď ich neustrážiš, že dozreli, tak ti zhnijú zvnútra. Ono povrchová farba nevypovedá o zrelosti. Tieto na foto boli zvnútra úplne červené, pritom by si povedal, že podľa farby ešte pár dní by mohli zrieť.BlueShark píše:Jsou tyhle maxirajćata vůbec dobrá chuťově? Nebo jsou spíš k přidání do omáček, leč atd?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti