Jasné ... jde to ale hůř se s ní pracuje, je moc hustá (má míň tuku) když ji rozehřeješ. Takže ji musíš pořád nahřívat, aby byla tekutá. Teplota není problém. Dáš hrnec s vodou a do něj druhý hrnec s čokoládou. Takže víc jak 100°C mít nebudeš a nespálíš ji.MartinS píše:Super, diky za tema a za inspiraciMyslite ze by to slo udelat i z klasicke horke cokolady? Treba 80%?
Chtel bych to udelat co nejvice dietni a zdrave
Habanero čokoláda
- OMO
- Stálý člen
- Příspěvky: 2226
- Registrován: 03 říj 2012 19:03
- Reputace: 3122
- Obrázky: 0
- Bydliště: Uh. Hradiště
- Kontaktovat uživatele:
Re: Habanero čokoláda
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Vasjis
- Stálý člen
- Příspěvky: 1333
- Registrován: 26 úno 2015 08:21
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
- Bydliště: České Budějovice
Re: Habanero čokoláda
Mně se třeba stalo když sem to dělal že mi začala zasychat na ten hrnec hrozně tak jsem to zakápl maličko tím mlékem a pohoda zředilo se to a pomalu jsem dávkoval 

- Vasjis
- Stálý člen
- Příspěvky: 1333
- Registrován: 26 úno 2015 08:21
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
- Bydliště: České Budějovice
Re: Habanero čokoláda
Tak to ztuhlo ale je to spíš taková ledová čokoláda z pekla 

Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host