Eidam rozkrájejte na malé kostky (cca 2x2 cm) , hojně prosypte Vámi oblíbeným chilli - doma ujíždíme na jolokii a dejte do srnčího hřbetu nebo nějaké silikonové formy. V troubě potom okořeněný sýr nechte zase "spojit" při cca 80-90°C. Vychladlý sýr potom vyjměte z nádoby a můžete zakrojit.
P.S Pro hezčí mozajku používám jak chilli prášek tak nahrubo sekané chilli. Sýr lze "spojit" i v udírně a pak máte i uzený pikantní sýr.
Pikantní sýr
Re: Pikantní sýr
syr s chilli je fajna vec (mozarellka), posypaval som to mojou jolokiou, je to super. par znamych tiez neodolalo, ale niektori to nedokazali zjest
dik za tip to dat zapiect do syra
dik za tip to dat zapiect do syra
- gandalf
- Stálý člen
- Příspěvky: 2128
- Registrován: 20 srp 2011 19:49
- Reputace: 2432
- Obrázky: 0
- Bydliště: Netolice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pikantní sýr
Já bych pro ty, co nemaj udírnu, doporučil "tekutý kouř". Požívám ho do chilli BBQ omáčky a je naprosto famózní /jen to nepřehnat/.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů