Pikantní sýr

Ostatní recepty s chilli
Uživatelský avatar
bremic
Stálý člen
Příspěvky: 389
Registrován: 27 úno 2013 16:22
Reputace: 3
Obrázky: 0

Pikantní sýr

Příspěvekod bremic » 19 úno 2014 01:12

Eidam rozkrájejte na malé kostky (cca 2x2 cm) , hojně prosypte Vámi oblíbeným chilli - doma ujíždíme na jolokii a dejte do srnčího hřbetu nebo nějaké silikonové formy. V troubě potom okořeněný sýr nechte zase "spojit" při cca 80-90°C. Vychladlý sýr potom vyjměte z nádoby a můžete zakrojit. :foods: :tiphat:

P.S Pro hezčí mozajku používám jak chilli prášek tak nahrubo sekané chilli. Sýr lze "spojit" i v udírně a pak máte i uzený pikantní sýr.

dango
Nový člen
Příspěvky: 33
Registrován: 23 zář 2013 16:00
Reputace: 0
Obrázky: 0

Re: Pikantní sýr

Příspěvekod dango » 19 úno 2014 09:35

syr s chilli je fajna vec (mozarellka), posypaval som to mojou jolokiou, je to super. par znamych tiez neodolalo, ale niektori to nedokazali zjest :D

dik za tip to dat zapiect do syra

Uživatelský avatar
gandalf
Stálý člen
Příspěvky: 2128
Registrován: 20 srp 2011 19:49
Reputace: 2432
Obrázky: 0
Bydliště: Netolice
Kontaktovat uživatele:

Re: Pikantní sýr

Příspěvekod gandalf » 19 úno 2014 11:19

Já bych pro ty, co nemaj udírnu, doporučil "tekutý kouř". Požívám ho do chilli BBQ omáčky a je naprosto famózní /jen to nepřehnat/.


Zpět na „Ostatní chilli recepty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů