-- 07 říj 2013 17:21 --
Jo a jeste jeden dotaz. Pestovala jsem jen na balkone a protože už byla v noci zima mam je ted v byte, nekteré jeste zelené. Jak dlouho je tu můžu mit? Já aby to stačilo dojit. Co jsou v byte tak se červenaji krapet rychleji. Díky.[/quote]
Tak postupně - používám sušičku, to chilli docela příjemně /tedy jak komu/ voní. Pochopitelně ty "jedovaté" odrůdy taky odpařují více kapsaicinu, ale to tě porazí, hned jak jí otevřeš. Pochopitelně je musíš "vykuchat" /rukavice podmínka/. Schne to docela rychle. Ale když už suším 4. den, tak to začíná bejt jednotvárný, ale to je už jedno. Všechno, co může pálit, už pálí. Manželka si zvykla a už pije k snídani i kakao s chilli - fakt.
V bytě ti ta kytka vydrží do jara, když budeš roumně přihnojovat, tak i pokvete /voní/ a pochopitelně bude plodit. Zajímavý je, že mi ty mrazy přežila ta dvouletá Naga PC 1. Na jaře zastřihneš, přesadíš do většího a jede se dál

Přeju ti hodně úspěchů.