Hydroponie a bylinky
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
- Obrázky: 0
Re: Hydroponie a bylinky
První kandidát. Tohle je jarní salát. Tedy tři. Uvidíme který z nich vyhraje cestu do kristalonu. Líbí si me že ta kostka klidně může stát ve vodě a semena neplesniví a mají stále dost kyslíku.

No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2561
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys byl jihočech /v dosahu/, tak bych ti klidně věnoval na hraní nějakej orig květináč na hydroponiii /možná mám i základ živného roztoku/. Ale já bych v tom bylinky, ani salát nepěstoval! Pokud mají bylinky fungovat, tak by se neměly vůbec hnojit a u salátu to platí tuplem - vše co nacpeš do vody bude v listech. To je přece problém i rychleného salátu /nedostatek přirozeného světla - slunce/, jen tady to budeš mít v koncentrované podobě. Doporučil bych ti hrát si s kytkama
, to ti zdraví nepoškodí. Ale je to jen na tobě.

- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
Bohužel, tady Morava, ale díky za nabídku.gandalf píše: ↑18 úno 2018 20:36Kdybys byl jihočech /v dosahu/, tak bych ti klidně věnoval na hraní nějakej orig květináč na hydroponiii /možná mám i základ živného roztoku/. Ale já bych v tom bylinky, ani salát nepěstoval! Pokud mají bylinky fungovat, tak by se neměly vůbec hnojit a u salátu to platí tuplem - vše co nacpeš do vody bude v listech. To je přece problém i rychleného salátu /nedostatek přirozeného světla - slunce/, jen tady to budeš mít v koncentrované podobě. Doporučil bych ti hrát si s kytkama, to ti zdraví nepoškodí. Ale je to jen na tobě.
Nu napsal jsem, že kdybych to chtěl jíst tak bych to musel pěknou dobu krmit jen vodou aby se zelené stihlo pročistit.

I tak díky za varování. Určitě chci chápat tento pokus jako seznamovací.
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
Septal jsem par rad a tipu na hydroponii https://www.mujsen.cz/hydroponie-pro-za ... py-a-rady/