Jel jsem poprvé hnojiva podobné jako kolega nademnou, tedy, BioBizz: grow a BioBizz Fish Mix.
Hnojiva super,ale lidem kteří pěstují doma na oknech nedoporučuji fishmix, ačkoliv chilli plodí jako blázen smrad z mrtvých ryb je neco otřesného.Takže radsi volte klasický bloom který je prý dle prodavače +/- stejně učiný, pouze prý neobsahuje nejake prvky.
Jaká používáte hnojiva na papričky?
Re: Jaká používáte hnojiva na papričky?
mate nekdo zkusenosti s naga bih jolokia?? 

- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
jj, měl jsem v letošní sezóně 2 kytky...na každé cca 50plodů 
Hnojil jsem Hoštickými hnojivy ( na rajčata a papriky na růst, tekutými slepičinci na plod ).

Hnojil jsem Hoštickými hnojivy ( na rajčata a papriky na růst, tekutými slepičinci na plod ).
- antonio
- Nový člen
- Reputace: 0
Já používám Hoštické hnojivo na rajčata a papriky s obsahem guána a jsem maximálně spokojen. 

Chci se zeptat, otec vždycky pěstoval muškáty (je to hodně podobný chilli, já vím
) a měl postup, že na dno truhlíku dal tak do čtvrtiny koňský hnůj, na to teprve substrát a do toho sázel. A muškáty rostly a kvetly jako o život, nikdy jsem takový neviděl.
Co se asi tak stane s chilli když narazí u dna na pořádnou vrstvu hnoje? Nemyslím tím chuť a vůni papriček

Co se asi tak stane s chilli když narazí u dna na pořádnou vrstvu hnoje? Nemyslím tím chuť a vůni papriček

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Já na dno kontejneru ve kterém mám chilli také dávám rozleželý hnůj ve vrstvě asi tak 15 cm. Prospívá jim to. Když na konci sezóny potom obsah vyklopím, tak ta vrstva hnoje je úplně prorostlá kořínky. Ale znovu upozorňuji na to, že hnůj musí být rozleželý!
Díky moc za odpověď. A když chci koupit hoštický hnůj, protože k čerstvému nemám přístup, tak ten už rozleželý je, nebo jak ho mám rozležet pokud není? Jsem kluk z města, tyhle věci jdou mimo měgandalf píše:Já na dno kontejneru ve kterém mám chilli také dávám rozleželý hnůj ve vrstvě asi tak 15 cm. Prospívá jim to. Když na konci sezóny potom obsah vyklopím, tak ta vrstva hnoje je úplně prorostlá kořínky. Ale znovu upozorňuji na to, že hnůj musí být rozleželý!

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Asi máš na mysli granulovaný. V tom případě promícháš ty granule se substrátem. Dále můžeš přihnojovat granulovanými slepičinci od téhož výrobce. Já ty granule nechám zkvasit a potom přidávám do zálivky. Ale až u velkých rostlin - nesmíš to spálit.