Jaká používáte hnojiva na papričky?
Re: Jaká používáte hnojiva na papričky?
Mám drobnú otázočku, je Vermikompost na rast, alebo kvet? 

Já už druhým rokem používám "Krystalické hnojivo od Petra Lebiše" a nemůžu říci, že by kytičkám vadilo. Hnojím sice tak nějak když si vzpomenu, ale kytky rostou...
Přišel jsem k němu tak, že to bylo jediné hnojivo, které jsme měli doma a jelikož toho je spousta, tak bude ještě chvíli trvat než to spotřebuju...
více info: http://www.lebis.cz/hnojivo" onclick="window.open(this.href);return false;
máte s tímto hnojivem někdo nějaké zkušenosti ?
Přišel jsem k němu tak, že to bylo jediné hnojivo, které jsme měli doma a jelikož toho je spousta, tak bude ještě chvíli trvat než to spotřebuju...
více info: http://www.lebis.cz/hnojivo" onclick="window.open(this.href);return false;
máte s tímto hnojivem někdo nějaké zkušenosti ?
- HotFox
- Stálý člen
- Reputace: 9
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Vecičky od BIOBIZZ . Prímárne určené síce pre marjánku, ale ona stejne rovnako rastie, kvitne a plodí ako tie naše papriky
+ lignohumát a mykorhíza

+ lignohumát a mykorhíza

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Taky asi pristi rok zkusim hnojiva Biobizz Grow a Biobizz Bloom + mozna Hesi PK 13/14.
Cetl jsem, ze na plod by to chtelo hnojit s P a K a Hesi ma primo toto hnojivo (na plod), ma s tim nekdo zkusenosti ?
Ma nekdo zkusenosti s temito hnojivy v porovnani bez nich ?
Cetl jsem, ze na plod by to chtelo hnojit s P a K a Hesi ma primo toto hnojivo (na plod), ma s tim nekdo zkusenosti ?
Ma nekdo zkusenosti s temito hnojivy v porovnani bez nich ?
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Po pročtení všeho zde:
mykorhíza
hoštické rozpadlé slepičince do substrátu
Chilli Focus jednou týdně místo jednoho rosení.
a na léto až budou venku tak jen přírodní hnojiva a kvalitní substrát
mykorhíza
hoštické rozpadlé slepičince do substrátu
Chilli Focus jednou týdně místo jednoho rosení.
a na léto až budou venku tak jen přírodní hnojiva a kvalitní substrát
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
Mě se osvědčil Vermesfluid, takže letos opět jasná volba 

-
- Stálý člen
- Reputace: 113
Zdravím ve spolek! Jsem pěstitel - úplný začátečník. Dostal jsem před dvěma týdny malou rostlinku habanero, a protože miluji pálivá jídla, jdu do toho!
Minulý týden jsem zakoupil 7l květník s miskou, zeminu, perlit a přesadil rostlinku. Na terase si habanero užívá 8 h slunečního svitu denně a přes noc se stěhuje domů. Skleník ani fóliovník nevlastním. Ale zdá se, že jí tento režim vyhovuje. Už se krásně větví a já zaštipuji první pupeny. Zalévám, až když listy ovadají.
Akorát jsem trochu zmaten, co se hnojení týká. Díky přispěvateli "do 100L" jsem pochopil, že na zakořenění je potřeba hlavně fosfor, tedy jsem začal hnojit tekutými Hoštickými slepičinci (N-P-K: 5-10-5). Plánuji hnojit jednou týdně. Za dva týdny bych měl přejít na hnojivo s vyšším obsahem N + K. Napadá mne tekuté Hoštické na rajčata a papriky s guánem (N-P-K: 7-4-6)???
Jsem vděčný za všechny rady + výtky + poznámky.

Minulý týden jsem zakoupil 7l květník s miskou, zeminu, perlit a přesadil rostlinku. Na terase si habanero užívá 8 h slunečního svitu denně a přes noc se stěhuje domů. Skleník ani fóliovník nevlastním. Ale zdá se, že jí tento režim vyhovuje. Už se krásně větví a já zaštipuji první pupeny. Zalévám, až když listy ovadají.
Akorát jsem trochu zmaten, co se hnojení týká. Díky přispěvateli "do 100L" jsem pochopil, že na zakořenění je potřeba hlavně fosfor, tedy jsem začal hnojit tekutými Hoštickými slepičinci (N-P-K: 5-10-5). Plánuji hnojit jednou týdně. Za dva týdny bych měl přejít na hnojivo s vyšším obsahem N + K. Napadá mne tekuté Hoštické na rajčata a papriky s guánem (N-P-K: 7-4-6)???
Jsem vděčný za všechny rady + výtky + poznámky.

ahoj žádná rada už není potřeba vše máš v pohodě ať rostou