No ja to zkusim takhle a pristi sezonu zase jinak: B'cuzz A+B zem 1L+1L a B'cuzz PK 13/14 (v podstate stejne jako Plagron, ale vyrazne levnejsi), Lignohumat mi jeste mozna zbyde na dalsi sezonuDarthVikta píše:Loni jsem na část kytek používal Plagron Alga Bloom, na druhou Vermesfluid a výnosy byly prakticky stejný, takže letos holky pojedou jen na Vermesfluidu...stankar píše:Ja si koupil RootJuice, tak letos jsem taky zvedav, jeste k tomu na plod Plagron AlgaBloom, snad bude vetsi vynos nez loni (otestuji na stejnych rostlinach)
Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Hoj kamaráde.... Bořivojova 89 ,130 00 Praha 3 ,Žižkov http://www.growshop.cz/katalog/seznam/150845-biobizz" onclick="window.open(this.href);return false;chilli-max píše:Máte tip na dobrý eshop kde kupujete BioBizz. Přidáváte Fish-Mix? Letos bych asi zkusil tyto hnojiva...alespon ve fázi předpěstu, pak dál se uvidí.
Pokud to byl dar ber všemi desetiBerry161 píše:kupoval jsem ho na egrow ale nevím jestli je tam nejlevnější ale komunikace obchodu a doba dodání je super .
máte někdo zkušenost s biobizz heaven dostal jsem toho flašku jako kamarádův přebytek![]()
jde mi o to jestli přidávat ke každé zálivce jak píšou od začátku nebo nechat až na květ a plody ???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti