Minifoliovník 2011
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minifoliovník 2011
Zdravím podobný projektík jsem našel již dříve na FATALII a moc se mi to líbilo, v každém případě za 399 je to celkem pěkná práce 

- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
Ahoj,
není to špatná věc, pokud máš málo prostoru. Za tu cenu je to fajn, ale má i své nevýhody.....
Například se mi na dvou místech začal párat zip a odtrhávat se od folie. V podstatě jsem s ním ale spokojený!!!
Časem přidám další fotečky, Nagy v něm krásně rostou
není to špatná věc, pokud máš málo prostoru. Za tu cenu je to fajn, ale má i své nevýhody.....
Například se mi na dvou místech začal párat zip a odtrhávat se od folie. V podstatě jsem s ním ale spokojený!!!
Časem přidám další fotečky, Nagy v něm krásně rostou

- Chilli.tk
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tyhle maličké jsou normálka z obchodu? kolik stojí u Vás? jestli ze seed, tak to je pěkná dekorativní kytka...
Naga Jolokia bude letos pěkná, ale dal bych jí být tebou 10l květník - takhle tam budeš mít 10 plodů a finito:)
Naga Jolokia bude letos pěkná, ale dal bych jí být tebou 10l květník - takhle tam budeš mít 10 plodů a finito:)
- Hami
- Stálý člen
Ahoj,
ty malé jsem kupoval v zahradnictví v Líbeznicích za 79 kč / ks.
Po dlouhém googlení jsem zjistil, že se jedná o odrůdu KARNEVAL ( Orange a Yellow ).
Včera jsem jednu oranžovou ochutnal a je vážně výborná!!! Silná pálivost a ovocná chuť
Tu Větší nagu ještě dnes přesadím...měl jsem to v plánu, ale neměl jsem velký květináč.
Dnes jsem dokoupil vše potřebné ( i nepotřebné ) a odpoledne se budu rýpat v hlíně
Díky a měj se - Hami
ty malé jsem kupoval v zahradnictví v Líbeznicích za 79 kč / ks.
Po dlouhém googlení jsem zjistil, že se jedná o odrůdu KARNEVAL ( Orange a Yellow ).
Včera jsem jednu oranžovou ochutnal a je vážně výborná!!! Silná pálivost a ovocná chuť

Tu Větší nagu ještě dnes přesadím...měl jsem to v plánu, ale neměl jsem velký květináč.
Dnes jsem dokoupil vše potřebné ( i nepotřebné ) a odpoledne se budu rýpat v hlíně

Díky a měj se - Hami
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, jojo, Karneval by to mohly být - mám také dvě doma(ORANGE) na chuť jsem zvědavý a ještě si počkám.
V každém případě by mě zajímalo jak dosáhnou tolika květů(potažmo plodů) na tak malém keříku...
V každém případě by mě zajímalo jak dosáhnou tolika květů(potažmo plodů) na tak malém keříku...
- Hami
- Stálý člen
Ahoj,
já jsem to nevydržel a ochutnal
Chuť je výborná, řekl bych hoodně ovocná ( u žluté odrůdy sladší ) s překvapivě silnou pálovostí!!!
Mimochodem, když jsme u toho kóštování - včera jsem sklidil první Numexy a jsou také moooc dobré
Ohledně plodů nevím, já je pouze po koupi přesadil do větších květníků a v rozumných intervalech hnojím.¨
Měj se - Hami
já jsem to nevydržel a ochutnal

Chuť je výborná, řekl bych hoodně ovocná ( u žluté odrůdy sladší ) s překvapivě silnou pálovostí!!!
Mimochodem, když jsme u toho kóštování - včera jsem sklidil první Numexy a jsou také moooc dobré

Ohledně plodů nevím, já je pouze po koupi přesadil do větších květníků a v rozumných intervalech hnojím.¨
Měj se - Hami
Dosahnout tolika plodu na malym keri neni zas az tak super umeni. Papricky jsou urcite predpestovany z loni. Pak uz jenom staci spravne hnojit a zastrihavat. To mi pripomnelo ze bych konecne moch dopsat tenhle clanek BonchiChilli.tk píše:Ahoj, jojo, Karneval by to mohly být - mám také dvě doma(ORANGE) na chuť jsem zvědavý a ještě si počkám.