Ahoj Velkovezíre.
Máš to super. Já přesouvám zítra 24 kytek do skleníku na otužení a abych si udelal doma místo...no a Ty takové kvantum. Jinak dle jogurťáků vidím, že k Tobě konečně dorazily potvory. Jsem zvědavý jak budeš spokojen s výběrem. Ať to roste! Jo a někdy kole 15 bych měl jet kolem, tak bych udělal inspekci. Pozdravuj Velevtipnou.
Koniash 2024
-
- Stálý člen
- Reputace: 5033
- Obrázky: 0
Re: Koniash 2024

trochu to v chilli domku poskočilo a i počet se mírně zvýšil
Ať to roste

co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen

ideální den na přesazování dorostenek,chilli domek už si lebedí
nějaké dorostenky pro přátele z fóra se sluní venku(Baron,Lazar,Pedro,Palko,Laďa,Qwentin) nějaké doručování snad klapne příští víkend,ale koneckonců je dost času
Ať to roste jak sfiňa

-
- Stálý člen
Takhle v podvečer jsem vyzkoušel svůj limit...karburátor nabitý Decimathorem(směs pekla a 7 Potů)

docela snáším SHU ale toto bylo čiré zlo,ze startu jenom jak by topili v hubě jako v kotli lokomotivy,ale po chvíli to byl čistý děs
,neskutečný nápor asi 10 min a staršně pomalé zvolnění,ovšem to odeznívání bylo jako píchat sličnou slečinku

docela snáším SHU ale toto bylo čiré zlo,ze startu jenom jak by topili v hubě jako v kotli lokomotivy,ale po chvíli to byl čistý děs

- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3261
Hynku v chilli domku radost pohledět..
A dávat si na noc karburátor nabitý Decimathorem (směs pekla a 7 Potů) si dá jen ten pravý chilli masochista, to jsou pak jistě výživné noci a ty rááána
, ty jsou tu nejhezčí 

A dávat si na noc karburátor nabitý Decimathorem (směs pekla a 7 Potů) si dá jen ten pravý chilli masochista, to jsou pak jistě výživné noci a ty rááána

Každé sousto je lepší než to poslední..
> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <

> foto 2021 < - > foto 2022 < - > foto 2023 < - > foto 2024 < - > foto 2025 <
Jsi drakouš Velkovezíre!!!
Decimathor je masakr....dělal jsem něco podobného před pár lety kamarádovi do hospody. Do špaget přišla namočená vidlička a nedalo se to žrát!
Decimathor je masakr....dělal jsem něco podobného před pár lety kamarádovi do hospody. Do špaget přišla namočená vidlička a nedalo se to žrát!

-
- Stálý člen
- Reputace: 3466