prosím o pomoc s určením. Objednával jsem ze zahraničí semena a mimo jiné taky:
https://www.hrseeds.com/product-page/pi-215434-pepper
Na balkóně rostlina i plody vypadají tak, jak je uvedeno v odkazu. Tu stejnou rostlinu, z jednoho balíčku semen jsem dal i do skleníku. Musím přiznat, že už v té době byla daleko větší. Ve skleníku je to kytka 1,5 metru vysoká, cca metr do šířky při svázání, musím ji stříhat. Plody jsou tvarem, velikostí úplně jené. Na rostlině je více než sto plodů ve velikosti 7-12 cm. Nyní v nádobě spotřebuje 6 litrů vody za den. Mrkněte na to prosím v níže. Pálivost je velká. Já dávám vše do cca 100 k SHU. Toto je určitě více. Jinak je zatím nakládám, ale asi z nich udělám nějakou máčku nebo je nasuším a pomelu. Dávám fotky:

Pak mám ještě chupetinho purple (koupené semena). Tady mám na jedné rostlině dva typy papriček. Jedny jsou opravdu chupetinho purple a ty druhé ve spodních patrech vypadají jinak a chutnají jinak. Dávám jen jako zajímavost.

Pak přidávám fotku dragons breath. Ta rostlina je ve skleníku jako jediná v hlíně. Vše ostatní v nádobách. Na rostlině je asi 25 plodů a ty první otrhané nebyly tak krabaté. Dostal jsem semena, tak jsem ji tam ze zvědavosti dal. Daří se ji, ale v tom vedru co je, tak má povadlé listy a večer se vždy dá do kupy.