Zdravím, přátelé. Barona, skalní chillence, ty co znám léta jen přes fórum i nové členy. Zakládám vlákno opožděně, měl jsem jiný starosti, zdravotního rázu. Na první adventní víkend mě přepadl nějaký virus. Silný virus a asi zmutovaný, nebo nevím jaký. Dokonale mě sejmul, dýchání, deprese a další i léta zaléčený neduhy vyskočily jak čertík z krabičky a totálně mě zneschopnily ba co dím zdevastovaly. Předvánoční čas jsem strávil v Budějicích kde jsme u dcer a syna léčili depky pospolitým rodiným životem. Mezitím mi otekly i nohy a polínko jsem si přidal sám, když jsem po ambulantním vyšetření v Budějický nemocnici odmítl hospitalizaci a podepsal reverz. No abych to zkrátil, rozhod jsem se pro léčebnou kůru v PL Lnáře, tam z příjmu šupem RZetou do Strakonic a odtud po týdnu LTRN Janov U Mirošova kde jsem už 6 neděl. Stav se zlepšuje, vyhráno není ale nevysel jsem, nevyseju letos a pokud budu trochu v pohodě seženu pár kytek od skalních kamarádů a udělám si tři čtyři kyblíky rajčat. Možná taky, že se budu během pár měsíců stěhovat do Budějic, abych měl rodinu poblíž. Žilo se mi v Plzni dobře, jenže když je pak člověk odkázán na pomoc s autem atd je to trochu z ruky. Vím, že se tady zdravotní a třeba rodinné věci moc neřeší, já jsem se rozkecal, protože věnuju a věnoval jsem fóru spoustu času a pochluboval se obrázky chillin, klepajíce si levou rukou na pravé rameno. No tak aby jste byli v obraze, jsem nesmělý a léčím se.