Jdu si utrhnout Jalapeno Dieghito na snídani. Rocoto asi dnes přesunu do skleníku a až bude venku sluníčko a prohřeje celý vak, přesunu dovnitř, jinak jej letos ani neochutnám.
Vsezved 2022
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 792
- Registrován: 09 pro 2019 22:24
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
- Bydliště: Stod
Re: Vsezved 2022
Včera jsem nafotil aktuální stav. Dnes asi proběhne sklizeň. Dnes před ránem bylo jen 1,4°C.
Jdu si utrhnout Jalapeno Dieghito na snídani. Rocoto asi dnes přesunu do skleníku a až bude venku sluníčko a prohřeje celý vak, přesunu dovnitř, jinak jej letos ani neochutnám.








Jdu si utrhnout Jalapeno Dieghito na snídani. Rocoto asi dnes přesunu do skleníku a až bude venku sluníčko a prohřeje celý vak, přesunu dovnitř, jinak jej letos ani neochutnám.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 792
- Registrován: 09 pro 2019 22:24
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
- Bydliště: Stod
Re: Vsezved 2022
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5596
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vsezved 2022
To mám také rád, ať už smažené, nebo pečené. Máš to precizně obalené, nějaká finta?
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 792
- Registrován: 09 pro 2019 22:24
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
- Bydliště: Stod
Re: Vsezved 2022
Finta na obalování není, jen to chce si na to nechat hodně času a neztrácet nervy.
Osvědčilo se mi dát suroviny na 3 obal do malých mističek a obalovat vždy 2x a do strouhanky to jen hodit a zatřást s mističkou (musí být vyšší, aby nebyla strouhanka všude).
Osvědčilo se mi dát suroviny na 3 obal do malých mističek a obalovat vždy 2x a do strouhanky to jen hodit a zatřást s mističkou (musí být vyšší, aby nebyla strouhanka všude).
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5596
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vsezved 2022
Já obaluji do hrašky a kukuříčné strouhanky a je to ňamka... asi zítra obalím něco. 

- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Vsezved 2022
Zdar. Máš paprik požehnaně a těmi plněnými smaženými Jalapeni jsi mi rozdivočil chuťové buňky kámo. Normálně cítím v nose vůni při smažení a sbíhají se mi sliny. Zkoušel jsem to plnit párkrát, všelijaký papriky, všelijaký náplně asi nejvíc mi chutnaly plněnky s vepř mletinou a nivou. Ale možnosti jsou nepřeberný. Rocota to jsou potvory, když už narostou dávají si načas, když je máš na jižní straně tak to jim zas dvakrát nevoní, zkrátka rozmazlený jablíčka mexických a peruánských indiánů. Super




Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Re: Vsezved 2022
No dobrota



-
- Stálý člen
- Příspěvky: 792
- Registrován: 09 pro 2019 22:24
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
- Bydliště: Stod
Re: Vsezved 2022
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host