To já ještě nevím co tam bude. Mám nějakou myšlenku v hlavě, ale co ve finále vyseju

Nazdar kamaráde. Tak jsem si na Tebe a ostatní o víkendu vzpomněl. Měli jsme na návštěvě příbuzné z Opavska. No a tak jsme daroval nějaká semínka. Hrabal jsem se v krabicích se semínky a už to vidím. Zase mne posedla mánie co vše musím vysadit tento rok. Ale zatím se držím. Semínka půjdou do země po návštěvě země pod Everestem. Tam to všichni probereme a uvidí se.
Však já taky kamaráde dával semínka teprve teď do hlíny. Tohle jsou sazenice, které mi doma zbyly po Vánočním rozdávání. Zbytek včera a asi až zítra druhá vlna. Pak v březnu jala a je to. Jen to množství mě děsí... Jsem se zase rozmáchnul. Támhle 3 semínka, tady raději hned 6. To jen kdyby to nelezlo. Jenže znáš to, když už je to venku, tak to přeci nevyhodímMartinS píše: ↑14 úno 2022 15:41V unoru 15cm sazenice, co s tim budes delat koncem Dubna?
A to vim ze nekdo je jeste vice vepredu. Ja jsem teprve tento vikend, daval do substratu naklicena seminka.
Brown bič nechtela klicit, prvni seminko po cca tydnu vylezlo. Naopak Aji Ahua Chapau od Petra, vyklicila snad za 3 dny
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host