Převelice nešťastný, že ani 16 kontrol denně nestimuluje dostatečně semínka k vyklíčení jsem se dokopal k zoufalému kroku a pořídil topnou fólii s takovým tím vynálezem pro teroristy. Má to teplotní čidlo, strašně chytrej mikroprosor ukrytej v černý krabičce, aby ta chytrost neměla kam utýct a spínanou zásuvku podle nastavení hraniční teploty.
Zatím to mám hozený jen tak halabala na podlaze bez regulace s tím, že mi teploměr hlásí aktuální pařák ve skleníčku. Až bude čas, tak to zespod nějak zaizoluju (ať netopím do podlahy) a rozběhám tu chytrou krabičku kvůli přehřívání. Aktuálně „reguluji“ teplotu otevíráním horních okýnek a držím to pod 30°C.
Ještě před tím, než jsem to hodil na vyhřívání, vykoukla taková nanicovatá žížala z jiffu s Aji Jobito – nejspíš se rozmyslelo to odepsaný semínko pohřbený s pietou na okraji, tak putovalo na rekonvalescenci na parapet k ostatním. U ostatních semínek spících v 8 jiffech doufám v zázrak podpořený brutálními 20 W, které tam peru hlava nehlava (tomu se říká efektivita). Říkal jsem si co ty lidi magořej kolem blbejch sazenic a už v tom lítám taky. Jediné, co mě mírně uklidňuje, jsou „ušetřené“ kačky, pač obojí sem pořídil s výraznou slevou. Původně jsem zvažoval něco bastlit na koleni ze součástek, ale kdo ví, jak by to fungovalo a cena taky nevycházela úplně růžově.
U tohodle vynálezu se utěšuju s tím, že to třeba bude mít i jiné využití než jen ohřívání prdýlek jiffů. Nebo budu muset koupit nějakou nemocnou/přestárlou Agamu abych nemusel manželce složitě vysvětlovat, proč jsem ten pekelnej stroj domů vlastně pořizoval. A až ta chudinka bídně zhyne po tom co ji budu topit a chodit zalévat, tak mi podložka zbyde už jen na ty papriky
Současná mikrosauna

Otužilci
Začínám opatrně přikrmovat ze stříkačky žížalákem, tak uvidíme jak jim to bude chutnat.