Dong Xuan Market x Sugar Rush Peach
Aji APS Yellow Orange
Aji Cristal x Piment d´Espellet
Bhut Jolokia Giant Yellow od Pedra
Koukám, že Vikta asi hlásil, že jedu na rumový festBaron z Žop píše: ↑02 črc 2022 06:29Zdarec![]()
Krásné ti to plodía je vidět kdo se stará
Na rumovým festu to všechno probereme Víťane...![]()
Máš pravdu kamaráde, teď mi ty rostliny valí jak blázen, radost pohledět. No a ta Jolokie bude možná nějaká kukačka, plody mají oranžovou barvu, ale to mi vůbec nevadí, stejně bude na koření. Tvarem řekl bych ale souhlasí, velikost je spíše menší a to je varianta Giant, takže bych plody čekal o něco větší. Zkoušel jsem ji ochutnat a pálí jak sfiňa, zkoušet to už nebudu
No a nebo se to jen překlopilo do oarnge. Však je to jedno. Jinak velkých plodů já měl jen pár, většina byla malá.Samozřejmě že vylké na fotce vypadají dobře. No a tvar opravdu odpovídá. Samotné bych to nejedl, ale jako koření a do omáček super.accuface píše: ↑04 črc 2022 13:25Máš pravdu kamaráde, teď mi ty rostliny valí jak blázen, radost pohledět. No a ta Jolokie bude možná nějaká kukačka, plody mají oranžovou barvu, ale to mi vůbec nevadí, stejně bude na koření. Tvarem řekl bych ale souhlasí, velikost je spíše menší a to je varianta Giant, takže bych plody čekal o něco větší. Zkoušel jsem ji ochutnat a pálí jak sfiňa, zkoušet to už nebudu![]()
.
Šak si to dej na chleba třeba s máslem... místo pažitky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host