Souhlas, chtělo by to přepikýrovat. Už mají pravé lístky takže to zvládnou bez problémů.Ondřej Liška píše: ↑19 úno 2018 15:02S dvouma kytkama sesazenýna k sobě nemám vůbec dobré zkušenosti. Často bývá jedna v útlumu, všelijak si ubíraj, na výsledné úrodě to neni nijak znát. Vyprd bych se na to. Každá hezky do svého.
VrteP 2018 skromná sezóna
- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
- Obrázky: 0
Re: VrteP 2018 skromná sezóna
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
Ahoj ,děkuji za reakce . Ale zklamu vás .Nemám tolik místa na rozpikýrování, a bylo by to dalších cca 30 květináčů. Pro mě bude jednodušší slabší rostlinku odstřihnout .Někdo si řekne škoda jedný rostliny .Ale když občas koupím sadbu v zahradnictví sladkých paprik ,tak jsou taky po 2 až 3 rostlinek v 1 květináčku . Uvidím jak se to bude vyvíjet ,a podle toho budu reagovat .
Tuhle zkušenost se dvěma semínkama v jednom květináči nemám .Tak to zkusím a uvidím .
Ať to páááálí
Tuhle zkušenost se dvěma semínkama v jednom květináči nemám .Tak to zkusím a uvidím .
Ať to páááálí

-
- Stálý člen
- Reputace: 422
- Obrázky: 0
Pěstuji většinou po 2 rostlinách v jednom jiffu, později v nádobě, a osvědčilo se mi to, ať už jde o vzájemnou podporu u např. Jalapeno nebo úrodu u Chinensek
je pravda, že mám nádoby 20L+, takže si tam najdou to své, většinou jižní strana, ale zase bez foliaku/skleniku.
2 Dorset Nagy v jedné nádobě

2 Dorset Nagy v jedné nádobě

Pálí, pálí, to to pálí

Nechal bych je, vedlo se tu už tolik debat na toto téma, jen minimum lidí nechá 2 u sebe. Prakticky už ani nevidíme, jak to vlastně roste v páru.VrteP píše: ↑21 úno 2018 15:16Ahoj ,děkuji za reakce . Ale zklamu vás .Nemám tolik místa na rozpikýrování, a bylo by to dalších cca 30 květináčů. Pro mě bude jednodušší slabší rostlinku odstřihnout .Někdo si řekne škoda jedný rostliny .Ale když občas koupím sadbu v zahradnictví sladkých paprik ,tak jsou taky po 2 až 3 rostlinek v 1 květináčku . Uvidím jak se to bude vyvíjet ,a podle toho budu reagovat .
Ať to páááálí![]()
Alespoň budeš mít něco jinak a pak se pochlubíš. Já mám taky si 5 kousků 2x a nechám, mno mám navíc semínka i od Tebe, takže jim musím věnovat tu nej péči

Taky se chystám pěstovat jak ve skleníku , tak v nádobách 10+ .No uvidím jak to půjde ,každopádně určitě nějaká úroda bude .Díky za podporu BlueSharkovi .