Din0 - sezóna 2018
- 
				Bobo
- Stálý člen
- Reputace: 148
- Obrázky: 0
Re: Din0 - sezóna 2018
Jedním slovem - nádhera  

- 
				Din0
- Stálý člen
- Reputace: 422
Díky, snad to poroste a po sezoně budu mít dost semínek pro zájemce 

Pálí, pálí, to to pálí  

- 
				Bullets
- Stálý člen
- Reputace: 643
Hmmm možná to bude znít vysraně ale já se hlásím do dlouhé řady na divošky! 

- 
				Din0
- Stálý člen
Holu mě inspiroval a já si uvědomil, že mám možnost nechat si poslat něco od kamaráda, který se nyní nachází ve Venezuele. Napsal jsem si o Aji Jobito a Aji Margariteno (No byl to porod vysvětlovat a popisovat takovéto druhy chilli někomu, kdo zná jen feferonky  ) a už jsou na cestě. Netuším, za jak dlouho mi přiletí semínka a jestli vůbec, ale snad to stihnu ještě tuto sezonu
) a už jsou na cestě. Netuším, za jak dlouho mi přiletí semínka a jestli vůbec, ale snad to stihnu ještě tuto sezonu 

) a už jsou na cestě. Netuším, za jak dlouho mi přiletí semínka a jestli vůbec, ale snad to stihnu ještě tuto sezonu
Pálí, pálí, to to pálí  

Jsem rád, že jsem mohl inspirovat. Budu držet palce ať dorazí a bude za včasu vyseto. 

- 
				Din0
- Stálý člen
Díky  co dnes psal kamarád, tak Aji Jobito nepalí, ale Margariteno, co mi posílal, tak prý pálilo, ale má prý skvělé aroma, ten místní přivezl odrůdu z Isla Margarita a pěstuje ji asi 10 let a s něčím se mu to hned první sezonu dalo dohromady, tak jsem zvědavý. Měl by to být nějaký cross teda
 co dnes psal kamarád, tak Aji Jobito nepalí, ale Margariteno, co mi posílal, tak prý pálilo, ale má prý skvělé aroma, ten místní přivezl odrůdu z Isla Margarita a pěstuje ji asi 10 let a s něčím se mu to hned první sezonu dalo dohromady, tak jsem zvědavý. Měl by to být nějaký cross teda  Koukám tak trochu venezuelská kukačka a El OMO
 Koukám tak trochu venezuelská kukačka a El OMO 

co dnes psal kamarád, tak Aji Jobito nepalí, ale Margariteno, co mi posílal, tak prý pálilo, ale má prý skvělé aroma, ten místní přivezl odrůdu z Isla Margarita a pěstuje ji asi 10 let a s něčím se mu to hned první sezonu dalo dohromady, tak jsem zvědavý. Měl by to být nějaký cross teda
 co dnes psal kamarád, tak Aji Jobito nepalí, ale Margariteno, co mi posílal, tak prý pálilo, ale má prý skvělé aroma, ten místní přivezl odrůdu z Isla Margarita a pěstuje ji asi 10 let a s něčím se mu to hned první sezonu dalo dohromady, tak jsem zvědavý. Měl by to být nějaký cross teda  Koukám tak trochu venezuelská kukačka a El OMO
 Koukám tak trochu venezuelská kukačka a El OMO 
Pálí, pálí, to to pálí