Zdarec a hore palec. Tak jsem některé ty nítěnky v noci na 1.2. rozesadil do jednotlivých kelímků. Nejdřív jsem jim ,ale bytelně posvítil a holky se zazelenaly a sílily před očima. Nějaký odpad byl, vybral jsem ty silnější a namíchal jim spešl substrátek, vytuněný kokosovým vláknem i perlitem, tak snad jim bude chutnat. V tomto stavu jsem je zanechal v pátek ráno v 6 hodin a dnes po nějakých 30 hodinách, jsem je jel do vrátnice zkontrolovat. Trochu jsem jim dopřál hodně naředěný roztok lignohumátu a překvapivě, ani jedna přesazená žížalka se netvářila, že by to nedávala.Trochu jsem se zdržel s kolegou, ani jsem nestihl udělat dokumentární foto. Napravím to v pondělí, to se chystám rozesadit zbytek. Taky jsem zkontroloval annumky, ty jsou jen volně ložený u okna ani už je nekryju igelitem, pěkně lezou na ty přijde řada někdy za pár dní, musím vymyslet nějaký způsob, jak to všechno poskládat. To bude ostatně taky problém, pořád jsem ve stádiu, že bych chtěl vyzkoušet všechno a místo mám omezené. Ještě že mi to v práci trpí, ostatně zásobuju chilli v různých stádiích šoféry, správce objektu, dispečery a další profese.
A to jsem ještě dnes zabrousil ne netu stránky chilli-seedz.com a objevil tam tyhle krásný, starý dobrý annumky.Měl jsem velký cukání......
http://chilli-seedz.com/product-categor ... li-annuum/
Takže vidíte, že s chilli žiju a to ještě hromadu rostlin přezimuju. Někdy si říkám, že ta pauza mezi likvidací starých kytek a sázením nových, by mohla být delší......
Wartryx....vloni otálel, dal jen pár plodů, nejspíš je to kuklý, ale nechal jsem ho a pak půjde do pořádnýho kýble.
Takže čusík