Tak zdarec přátelé, mám teď trochu víc času, tak se motám okolo kytek a řeknu, že stačí když den vynechám, tak pak přijdu a vidím pokroky. Počasí přeje, kytky se otřepaly po těch mšicích, odrazil jsem je prozatím tím Nimbem a rozjíždějí se k mé spokojenosti. Objevují se už i plody na kytkách, které jsou hodně očekávané, jsem úplně hotovej z Naganera, to je teda cross za všechny prachy. Přesto, že už jako sazenice dostaly zabrat od mšic, trochu jim to trvalo po přesazení, no a jedno s druhým, všechno dohnaly a začínají všem ostatním pěkně dávat na prdel. Tedy s prominutím, ale lepší příměr mě nenapadá. Ale bude toho víc, Hodně čekám opět od B.R.M. a hezky slibuje Big Brain Yellow, tedy přesný název je zřejmě Nagabrain, možná nebude čistý, ale semena jsou z obrovských peckových plodů od Barona z fesťáku v Žopech. A další a další zástupy kvalitních vražd či kuklých vraždiček, ale i třeba osvědčený málopálivky či sladký Palerma. Takže dost květnatých blábolů a menší fotoreport i s pomocníkem na závěr.