Je to zdraví...
Chozee77-druhá s.2018
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
- Obrázky: 0
Re: Chozee77-druhá s.2018
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Zdarec chlape špatná. Chtěl bych zareagovat na tvůj příspěvek: Nechtěně ulomený Nagabrain atd atd. Člověče klobouk dolů záplava krásných fotek a plodů. Ale co bych na tom viděl jako naprosto nestardartní je, že tam máš mezi snadno pěstovatelnými druhy, fotky hromady plodů na fajnovkách typu Džejspíč a Brazilce a dokonce obsypanou Carolínu. Krásný Starfishe, fšechnymožný Sedmihrnce ;-). Prostě paráda. Taky jsem někde v tvém vláknu zahlédl B.R.M. a mám za to, že je ode mně, to mi dělá radost, mě totiž tahle kráska docela uchvátila. Další hodně zajímavý....(a je jich, safra toooolik) je to AFO by OMO ve spolupráci s Wlasta1, tak to by byla chrupka ňamy hamy...... Zkrátka máš to vymakanýýýý.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- Chozee77
- Stálý člen
Ahoj ErbeErben61 píše: ↑01 črc 2018 08:23Zdarec chlape špatná. Chtěl bych zareagovat na tvůj příspěvek: Nechtěně ulomený Nagabrain atd atd. Člověče klobouk dolů záplava krásných fotek a plodů. Ale co bych na tom viděl jako naprosto nestardartní je, že tam máš mezi snadno pěstovatelnými druhy, fotky hromady plodů na fajnovkách typu Džejspíč a Brazilce a dokonce obsypanou Carolínu. Krásný Starfishe, fšechnymožný Sedmihrnce ;-). Prostě paráda. Taky jsem někde v tvém vláknu zahlédl B.R.M. a mám za to, že je ode mně, to mi dělá radost, mě totiž tahle kráska docela uchvátila. Další hodně zajímavý....(a je jich, safra toooolik) je to AFO by OMO ve spolupráci s Wlasta1, tak to by byla chrupka ňamy hamy...... Zkrátka máš to vymakanýýýý.![]()
![]()
![]()

Díky za pochvalu od Mistra..
Jojo velká máma je od tebe...někde jsem už to psal že je tvá
Mam s nich všech velikou radost...
Akorát jak sem tam do záhonku napral tolik druhů a nevěděl jak asi budou který veliký tak se mi nějaké ztrácí za vyššími..hlavně Nagabrainy všech barev jsou o poznání vyšší než ostatní..asi přemýšlím že ty vysoké zítra trošku pokrátím ať je trošku přizpůsobím ostatním
Ta Karolína je sice obsypaná ale ty tvary se nějak vymkly...

Měl sem ji od kamaráda a on jí měl vedle Nagy morych.tak treba to bude tim že tak zacala plodit
Originál semínek měl ze sema...
AFO od OMA to je také netrpělivá záležitost
Akorát sem asi špatně zvolil umístění...jak sem ji Sadil tak mě ani nenapadlo za se mi zblázní katalpa a bude ji dost stínit.. připadá mi že keřík se zastavil v růstu a asi kvůli tomu stínu ..
No tak uvidím jak to bude dál...
A Brazilec...to je kapitola sama o sobě...
Málem sem je vyhodil..když jsou nějaký zmutovaný..ale nakonec sem si je nechal všechny tři..a nakonec jsem spokojený...jsou sice zakrslí ale možná právě proto by to mohla být super volba pro pěstování super hotu na malinké rostlince..
Líbí se mi že nasazuje hrozně moc plodů..v tom vede ze všech rostlin..
Ideální rostlinka za okno
Džejspíč je top v netrpělivosti na čekání na plody
Tak uvidíme jak vše bude pokračovat dále..a hodně zdaru a žádných mšic....všem co chilli pěst... radostí jest
Naposledy upravil 1 dne Chozee77; celkem upraveno 2x.
Jára Da Cimrman
-
- Stálý člen
- Reputace: 1654
Rostlinky Caroliny Reaper přímo ze semínek od SEMO jsem měl vloni na záhonku, cca. 15ks. Pravda, celou sezónu i v předpěstu jsem nehnojil, ale to nemělo vliv na to, že i tak byly finální plody tvarově odlišné (snad 99%) a pal byl taky zcela někde jinde, jinak bych je loni asi nevzal do huby. Doteď mám několik skleniček zavařených a furt se mi to nezdá. Letos uvidím, mám jednu rostlinu z loňských semínek, má slušně nasazeno, ale možná bude sprclá s oranžovým Habanerem, pak uvidíme. A porovnáme!!!
- Chozee77
- Stálý člen
Jasně určitě bude ještě dost možnosti na porovnání všech možných tvarů a plodů..tydzej píše: ↑01 črc 2018 22:02Rostlinky Caroliny Reaper přímo ze semínek od SEMO jsem měl vloni na záhonku, cca. 15ks. Pravda, celou sezónu i v předpěstu jsem nehnojil, ale to nemělo vliv na to, že i tak byly finální plody tvarově odlišné (snad 99%) a pal byl taky zcela někde jinde, jinak bych je loni asi nevzal do huby. Doteď mám několik skleniček zavařených a furt se mi to nezdá. Letos uvidím, mám jednu rostlinu z loňských semínek, má slušně nasazeno, ale možná bude sprclá s oranžovým Habanerem, pak uvidíme. A porovnáme!!!
No já měl ten jeden čerstvý plod loni na pizze..a teda za mě silná byla dost..,
Ikdyž sem tu tuším že četl že s pálivostí u karolínek to nebude tak horké..ale tak myslím že ji asi každý aspoň jedou musí mít ne?
Mě teď pěkně prorajboval ten červený Nagabrain
To fakt byla pecka...
Jára Da Cimrman
- Chozee77
- Stálý člen
Už sem si včera říkal že se mi zdá že mšice ustupují...
No jen se mi to zdálo...
Nevím proč ale nejvíce to odsírá 7pot Douglah...
Sem po včerejší zálivce večer prohrábl listí a ejhle..takové veliké stádo mravenčího dobytku mi uniklo..no utrhl sem jej i s listem a šel...
ještě sem to pořádně zkontroloval a malá ohniska smazl...na jednom místě kde si špacorovali Ferďáci tak sem jim nasypal papání..
Ale i tak se mi zdá že to konečně ustává.

No jen se mi to zdálo...

Nevím proč ale nejvíce to odsírá 7pot Douglah...
Sem po včerejší zálivce večer prohrábl listí a ejhle..takové veliké stádo mravenčího dobytku mi uniklo..no utrhl sem jej i s listem a šel...

Ale i tak se mi zdá že to konečně ustává.

Jára Da Cimrman
- Chozee77
- Stálý člen
Jára Da Cimrman