Napoleon - Level 2

Naše pěstitelské snažení v roce 2017
Napoleon Born2Party
Stálý člen
Reputace: 59
Obrázky: 0

Re: Napoleon - Level 2

Příspěvekod Napoleon Born2Party » 29 led 2017 10:18

Ahoj všichni, zde jeden šílenec :D .
V pátek mi přišly semínka od Oma, čekal jsem JPGS a pár crossů...přišlo mi asi 14 různých odrůd :angry1: :angry1: ...radostí jsem byl bez sebe :megalol: . Když jsem se kouknul na fotky, tak jsem dostal opravdu moc pěkné odrůdy :angry1: . Nevěděl jsem co z toho nasadit...OMO mi to ulehčil s návrhem že mám nasadit všechno...no co už, žijeme jenom jednou :jalapeno: .

Hned v pátek se vykoupaly v lignohumátu a včera večer jsem je dal do substrátu. Byla to docela fuška (trvalo to hodinu a půl).
Jedná se o tyto krásky:

JPGS
JRGS
Hab. Choco x Bombay Morich
TS Cardi Yellow
7 Pot Peach
TSM Peach
Burguňďák
Naraja Picante
Hab. Choco x Peach Tigers Tooth
Nagabrain Choco
Baba Yaga
Naga Viper
Hab. Tasmanian Red x Moruglah
Peach Bhut SS
7 Pot Brown

Bohužel jedno ze tří semínek Peach Bhut SS bylo rozdrceno nejspíš od "jemného a lehkého" dopadu razítka na známku.
Jelikož je to můj favorit a nic by nevyklíčilo, tak začnu příšerně ječet !! (-Hláška ze Simpsonů :rofl: ).
Dělám si samozřejmě srandu :D ....v tomto případě bych si je koupil (myslím, že už mě můžete pasovat na chíllence :jolokia: )
Dám pak vědět co vzdešlo :-) .

**********************************************************************************************************

Jinak....upřímně se mi teď moc nedaří, skoro nic neklíčí :dunno: ....dávám tomu ještě čas.
Jinak mám tu pro vás jednu záhadu......
cca před měsícem jsem nasadil Loco....už nějakou dobu vím, že je to kukačka, jelikož má semtam černé žilky, což u Loco nebývá. Ale to co mě opravdu překvapilo je to, že když jsem si ji včera prohlížel, tak jsem uviděl malé poupata :wacko: .

36174

....po měsíci růstu.....je docela divné, rozumíte tomu někdo?

Tea Racer
Stálý člen
Reputace: 9615
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tea Racer » 29 led 2017 10:34

Chápu to rozdrcené semínko, asi nejaká stará škola na poště, "technika razítkováni s mezidechem" známa od dob Járy Cimrmana....

Jinak to je normal, asi stejně pak upadne. Mě tu kvete pořád neco, akorát to dělá bordel :D

Napoleon Born2Party
Stálý člen

Příspěvekod Napoleon Born2Party » 29 led 2017 10:39

Tea Racer píše:
29 led 2017 10:34
Chápu to rozdrcené semínko, asi nejaká stará škola na poště, "technika razítkováni s mezidechem" známa od dob Járy Cimrmana....

Jinak to je normal, asi stejně pak upadne. Mě tu kvete pořád neco, akorát to dělá bordel :D
Jo no...taky nechápu to jejich vybíjení zlosti na známkách :D .
Jinak díky za odpověď, ale s tak brzkým kvetením jsem se ještě fakt nesetkal :dunno: ...

Tea Racer
Stálý člen
Reputace: 9615
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tea Racer » 29 led 2017 10:41

To je normální, sluníčko a nižší teploty, plus striadní to simuluje konec jara venku ikdyž to más doma...
Co chvíli mi tu na klavesnici notesu padají kvety a poupata chinese multicolor,, v zime na 50 kvetu jeden plod, ale to už je lonska rostlinka.

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 30 led 2017 16:32

To budou příjemné problémy kam to všechno umístit :) člověk zmenší rozestupy a hned je místa dost :thumbup:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Napoleon Born2Party
Stálý člen

Příspěvekod Napoleon Born2Party » 30 led 2017 16:59

OMO píše:
30 led 2017 16:32
To budou příjemné problémy kam to všechno umístit :) člověk zmenší rozestupy a hned je místa dost :thumbup:
:D přesně :thumbup: ....dřív jsem měl pořád starosti kam co dám...ale teď se tím vůbec nezabývám, až ten problém nastane, tak teprve můžu mít starosti (jde to asi vidět, že se tím hodně řídím :-) ).

Jinak dneska mi přišly semínka Black Scorpion Tongue....tak jedno vykopu v cejlonském čaji a půjde do hlíny :D :jalapeno:

math
Stálý člen
Reputace: 155
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod math » 30 led 2017 20:36

To je annumka tuším, nie je to trocha skoro?
Vajnory, Bratislava
https://vzahradke.blogspot.sk/

Napoleon Born2Party
Stálý člen

Příspěvekod Napoleon Born2Party » 30 led 2017 22:13

Ano, je to annumka :-) , já mám opačné obavy :D . Chci z ní udělat Bonchi, tak radši ji vysadím dříve...ať má tlustý kmen :angry1: :thumbup:

Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2017“