Martinuv balkon 2017
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Martinuv balkon 2017
TS peach koukám čisté 

Covece tak jsem nasel ze existuje i cerveny Datil, pokud to ten clovek tedy nemel taky nakrizeny.
http://www.ebay.ie/itm/20-RED-DATIL-PEP ... 3ab3b5b88e
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Dobrá práce kámo, je vidět, že ty tvoje velký growbagy dávají rostlinám dost a dost síly. Máš tam na tom balkoně taky pěkný swingers, ale kdo nemá swingers rád ???? No zajímá ten Tvůj Datil, vypadá skvěle a vychválil jsi i chuť, měl jsem sice už vloni semínka od kolegy OMA ale nějak mi to nevzešlo, letos jsem to zapásl, ale myslím, že by stál za vyzkoušení..... co jsem tím chtěl říct???? Že mi jistě vezmeš jeden,dva plody do Žop. Jinak máme asi propojený myšlenky co se týče tý soutěže o četnost, ale hlavně význam příspěvků..............Well, jinak nic proti utírání nosu do rukávu trička, při ,,vypeckovávání" papriček může být.
Hodně zdaru a ať se nám to ještě v září vesele červená a žlutí, hnědne atd atd.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open
Ja zkusim prezimovat jedince, kteri jsou necim jini.
Napriklad tu cervenou Datil, bileho Peach Tiger Tooth. Asi pak kozu a jednu z TSM Peach. Take zkusim znovu Naganero. Uz jsem jej poradne seriznul.
Ted jeste jak jej presadit...je v 65l textilnim kvetinaci a to se nikam nevejde. Leda bych jej zkusil proste vykopnout a dat treba na zimu do 12l nebo i mensiho a pak jej zase vratit do velkeho. Uvidime jestli to prezije.
Zatim jsem uplne nezlikvidoval nic, jen jsem udelal prostrih.
Neco dam na chodbu a neco asi do prace do kanclu. Doma moc misto neni ani na parapetu.
Zabalil jsem to drive, protoze je uz moc chladnych a vlhkych dnu a plody zacinaji plesnivet zevnitr. Dva uz jsem vyhodil hned a uvidime kolik jich bude spatnych az je rozrezu, asi dnes...
Napriklad tu cervenou Datil, bileho Peach Tiger Tooth. Asi pak kozu a jednu z TSM Peach. Take zkusim znovu Naganero. Uz jsem jej poradne seriznul.
Ted jeste jak jej presadit...je v 65l textilnim kvetinaci a to se nikam nevejde. Leda bych jej zkusil proste vykopnout a dat treba na zimu do 12l nebo i mensiho a pak jej zase vratit do velkeho. Uvidime jestli to prezije.
Zatim jsem uplne nezlikvidoval nic, jen jsem udelal prostrih.
Neco dam na chodbu a neco asi do prace do kanclu. Doma moc misto neni ani na parapetu.
Zabalil jsem to drive, protoze je uz moc chladnych a vlhkych dnu a plody zacinaji plesnivet zevnitr. Dva uz jsem vyhodil hned a uvidime kolik jich bude spatnych az je rozrezu, asi dnes...
-
- Stálý člen
- Reputace: 339
Ahoj Martine, to je nádhera
, jak je budeš zpracovávat?Atom. st. od Tebe je naprosto fantastická, stejně jako Bishop, chutnají jako louka. Peach tiger tooth hybrid ten mě strašně rozsekal, ochutnala jsem kousek a ... vhodná do omáček s mými možnostmi haha.

Náhoda je matka všech proměn.