Po nějakém přidám zprávu o stavu kytek venkovních. Úvodem bych chtěl ještě odpovědět V.A.N.A.D.A.M.O.S.O.Vi, a to, že jsem jsem se předevčírem, rozhodl a jedno z loňských Chupetín nebudu trápit v malé nádobě jako bonchi, ale přesadil jsem ho do truhlíku, kde mi mělo být základním kamenem, tří okrasných krasavic a zdobit vrátnici zvenčí. Doma jsem dnes přesazoval část kytek do finálových nádob, zatím jen tolik kolik jsem jich v následujících dnech skrýt do foliáčku nebo alespoň před deštěm, kdyby se hlášený srážky ukázaly jako brutální. Navíc jedu po neděli na 4 dny do Budějic (vezu sebou 8+5 rostlin, pro dceru a známému ) a nechci aby po dobu co budu pryč, se mi nechráněné kytky,, prochcaly"pod širákem. Období do konce května, beru v rámci adaptování na venkovní prostředí. Pořídil jsem z dnešního snažení pár fotek, možná bych ještě chvíli pracoval, ale musím dokoupit substrát, bych ho mohl namíchat s loňským a posléze přesadit zbytek.Myslím, že všechno jde dobře. Přeju dobrej počas a ať se daří.