Chilli z Vysočiny 2017
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Re: Chilli z Vysočiny 2017
Ten Filius mas prelity nebo prehnojeny ? Vypada nejak rozbite. Zbytek mas pekny 

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
-
- Nový člen
- Reputace: 47
Filiuse vubec nehnojim a zalevam jednou za 2-3 dny. Je to rostlinka, kterou jsem zasadil minule Zari jen na test a vydrzela az do ted. Uz jsem z ni 2x sklizel vzdy po ca 7 paprickach, ale po prendani ven nejak bojuje. Ted uz vypada daleko lip nez vypadala pred mesicem.
Doma jsem ji mel na jiznim okne a ted je na vychodnim parapetu takze na ni cely den neprazi slunko.
Nevim co ji je. Zalevam jen odstatou vodou. Snad se jeste zmatori. Jinak dekuji.
Doma jsem ji mel na jiznim okne a ted je na vychodnim parapetu takze na ni cely den neprazi slunko.
Nevim co ji je. Zalevam jen odstatou vodou. Snad se jeste zmatori. Jinak dekuji.
-
- Nový člen
Vcera jsem s hruzou zjistil, ze ty moje chudinky, ktere skoro nerostou, mam napadene msicemi. Hlavne teda jednu, kterou jsem vysadil minuly mesic s tim, ze si ji necham pres zimu. Doma zadny pripravek na msice tak jsem udelal odvar s tabaku, nechal vychladit a kytky poradne vzal rozprasovacem. Dnes rano jsem je nekontroloval tak jen doufam, ze az odpoledne prijedu domu tak na me nebude cekat nejake nemile prekvapeni v podobe mrtvych kytek....
-
- Nový člen
Tak kytky tabakovou kuru prezily a msice se zdaji byt na ustupu. Zbytek vyluhu jsem si radsi jeste nechal kdyby se ty bestie maly vratily.
A konecne tu mam prvni barvu. Je to Habanero Orange o kterem jsem si myslel, ze venku nedozraje a vypada to, ze prvni ochutnavka bude uz brzy.

Scarlet Lantern se taky krasne rozjela a nasadila hodne plodu. Z te mam asi nejvetsi radost.

A konecne tu mam prvni barvu. Je to Habanero Orange o kterem jsem si myslel, ze venku nedozraje a vypada to, ze prvni ochutnavka bude uz brzy.

Scarlet Lantern se taky krasne rozjela a nasadila hodne plodu. Z te mam asi nejvetsi radost.

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
No super, gratuluju 

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
Jakmile se začne vybarvovat, tak už neporoste.
-
- Nový člen
Takze myslis ze ji uz muzu kostnout?