Flash - sezóna 2015, 2016
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Re: Flash - sezóna 2015, 2016
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Průběžně mi dává celý rok i Habanero Red a Cayenne Yellow, TSM Yellow jen nárazově. Je to fajn a hlavně semínka z čerstvé papričky klíčí během pár dní. Letos jsem využil právě TSM, vyklíčeno za tři dny a bez rizika nechtěného křížení 
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
Mohl bych tě poprosit o fotku toho 3-letého Jalapena na okně. Zajmá mě velikost rostliny, nádoby a podmínky které má. Teplo, světlo atd. hlavně přes zimu. 
-
rak102
- Stálý člen
- Reputace: 178
Tak za tohle bych byl vdecnej i ja.Komplet info.Zrzek píše:Mohl bych tě poprosit o fotku toho 3-letého Jalapena na okně. Zajmá mě velikost rostliny, nádoby a podmínky které má. Teplo, světlo atd. hlavně přes zimu.
Tohle Jalapeno má své místo na severní straně bytu. Kytky dostanou občas i pěkně za uši. Občas to úplně uschne až to šustí, to když nejsem doma a někdo to má zalévat... Mají za sebou několik invazí svilušek a poslední dobou mě trápí opakovaně mšice. Jen to občas zastřihnu a zaleju. Možná to časem přesadím a dám trochu větší květináč
. No a dotaz ohledně teploty a světla - teplota pokojová
cca 22C a světlo jen co se dostane přes den do ulice mezi domy a v noci pouliční lampa.
Žádná kráska, ale na ten věk a podmínky
.

Žádná kráska, ale na ten věk a podmínky
Ahoj kolegou.
Hezky ti to roste. Já zkusil tady u mne v tropech zasadit citron od tebe, tak jsem zvědav co z něj bude.
Hezky ti to roste. Já zkusil tady u mne v tropech zasadit citron od tebe, tak jsem zvědav co z něj bude.
Ahoj Pedro,
sleduji tvé africké dobrodružství se zájmem. Tady ty kytky fungují tak do těch 30C a při teplotách kolem 38C na mém jižním svahu, všechno včetně mě už jen stagnovalo. Říkal jsem si, kde máš Fatalii. Samozřejmě mám velkou radost, že i v Nigérii (pokud jsem správně pochopil) budou mít domorodci možnost ochutnat můj hybrid
.
Tak ti držím palce, ať se kytkám daří a rozhodně se těším na výsledky. V červnu jedeš domu na dovolenou a pak zpět?
Citron

sleduji tvé africké dobrodružství se zájmem. Tady ty kytky fungují tak do těch 30C a při teplotách kolem 38C na mém jižním svahu, všechno včetně mě už jen stagnovalo. Říkal jsem si, kde máš Fatalii. Samozřejmě mám velkou radost, že i v Nigérii (pokud jsem správně pochopil) budou mít domorodci možnost ochutnat můj hybrid
Tak ti držím palce, ať se kytkám daří a rozhodně se těším na výsledky. V červnu jedeš domu na dovolenou a pak zpět?
Citron