Teď trošku mimo kontaxt pracích prášků.
Omíku, tuším, že ty peperoncina mám i od Tebe, nestalo se Tim, že některé nešly?
Já mám 3 vyseté a 2 už téměř dovadly, uschly lístky a jedna vypadá že je bude následovat.
Přitom substrát stejnej jak vše ostatní a páchaj sebevraždu a ostatní prosperují...
Ještě mám zakrslé jamaiky, to už druhý rok, taky nevím proč...
*** OMO 2016 *** (tolik odrůd a tak málo místa)
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: *** OMO 2016 *** (tolik odrůd a tak málo místa)
Něco děláš špatně (smutnice, nějaká plíseň, nevhodný substrát ...). Jsou to annumky, tak by to mělo růst jak plevelBlueShark píše:Teď trošku mimo kontaxt pracích prášků.
Omíku, tuším, že ty peperoncina mám i od Tebe, nestalo se Tim, že některé nešly?
Já mám 3 vyseté a 2 už téměř dovadly, uschly lístky a jedna vypadá že je bude následovat.
Přitom substrát stejnej jak vše ostatní a páchaj sebevraždu a ostatní prosperují...
Ještě mám zakrslé jamaiky, to už druhý rok, taky nevím proč...

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Substrát stejný pro vše, jedou mi tam Morugy, AJI, Habanera, anuumky ostatní parádně, ale tohle prostě ne...OMO píše:Něco děláš špatně (smutnice, nějaká plíseň, nevhodný substrát ...). Jsou to annumky, tak by to mělo růst jak plevelBlueShark píše:Teď trošku mimo kontaxt pracích prášků.
Ještě mám zakrslé jamaiky, to už druhý rok, taky nevím proč...Nic háklivého
Smutnici nemám letos ani jednu, vypaluju substrát. Ony prostě první vyklíčily, silné stonky, udělal se druhý lístek větší a před týdnem šly postupně do ....
- OMO
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jasné ... asi skvrny na slunci, to může být cokoliv. Do semínek a melounů nevidíš.
Jj škoda jen, byl jsem zvědav co to je zač noOMO píše:Jasné ... asi skvrny na slunci, to může být cokoliv. Do semínek a melounů nevidíš.

Ješté zkusím to jedno přesadit v nouzi

- OMO
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tě pic, dneska jsem vyvenčil holky a při tom dostaly pořádnou fotonovou sprchu. Ještě že za chvilku jdou ven, místa ubývá 

Tyčková rajčata rostou jak z vody.

Největší kousky Datterino a Angelle už mají i zálístky (vlky) a kořeny kompletně prorostly PETky.

Balkónovky od Prokiho, moc se jim nechce ale hold jiná genetika.

Rocota půjdou v neděli přesadit do finálních nádob, už je jim jogurt malý

Meloun už vyhlíží zmrzlé, za oknem ho to už nebaví.

A zepár největších krasavců, o proti loňsku mám tak měsíc zpoždění, protože v únoru skoro vůbec nesvítilo a kytky nerostly, ale to půjde.

Devil's tongue yellow, Naganero F1, BBG 7, Habanero Martinique, 7 pot Brain Strain Red.

Tyčková rajčata rostou jak z vody.
Největší kousky Datterino a Angelle už mají i zálístky (vlky) a kořeny kompletně prorostly PETky.
Balkónovky od Prokiho, moc se jim nechce ale hold jiná genetika.
Rocota půjdou v neděli přesadit do finálních nádob, už je jim jogurt malý
Meloun už vyhlíží zmrzlé, za oknem ho to už nebaví.
A zepár největších krasavců, o proti loňsku mám tak měsíc zpoždění, protože v únoru skoro vůbec nesvítilo a kytky nerostly, ale to půjde.
Devil's tongue yellow, Naganero F1, BBG 7, Habanero Martinique, 7 pot Brain Strain Red.
- OMO
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Skleník cca týden po osazení kompletně zamšicovaný. Hotové mšičí lázně a hampejz v jednom. Takže aplikován sirupek z Mospilanu, takže dobrou noc holky !

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Toho se taky bojim snad je mamka uvidi vcas