*** OMO 2016 *** (tolik odrůd a tak málo místa)

Co jsme vypěstovali v roce 2016
OMO
Stálý člen
Reputace: 3122
Obrázky: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: *** OMO 2016 *** (tolik odrůd a tak málo místa)

Příspěvekod OMO » 29 črc 2016 10:22

Bullets píše:Super fotky ;) můžu se zeptat co to je za Ajinu? Slyším to poprvé a co jsem koukal po netu vypadá zajímavě jen jakou má finální barvu? Oranžová nebo jiná protože fotky jsem našel různé :D
čau, letos ji jedu poprvé tak vůbec netuším. Řekl bych že finál bude lehce do oranžova. Jak budu mít zralý plod vyfotím a podám report jak to chutná.
Semínka schovám a pošlu kdo si řekne. :tiphat:

Obrázek
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Bullets
Stálý člen
Reputace: 643

Příspěvekod Bullets » 29 črc 2016 12:31

Sice jsou Ajiny keře jako blázen možná bych ji testnul kdyby se naskytlo semínko :)

OMO
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 29 črc 2016 12:53

Bullets píše:Sice jsou Ajiny keře jako blázen možná bych ji testnul kdyby se naskytlo semínko :)
Není problém, pokud uzraje do červena tak je to Aji Peruvian, jsou u sebe a já si to nepopsal co je co :dunno: Ta druhá ajina je asi jen třetinová

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 29 črc 2016 14:41

Hele pane OMÍKU ty nejsi jenom chillenec, se smyslem pro humor, ty jsi i velkopěstitel. Když viďím ty tvoje hokaida, takovej flák vzpomenu si když jsem jako kluk chodíval k Bulharovi ,co tady zústávali ,snad po válce a zabývali se zelinářstvím. Oni tehdy v 70-80 letech pěstovali dýmě, žlutý melouny, lilky a baklažány, věci co nebyly tehdy za bolševníka běžně k mání. To víš OVOCE-ZELENINA jeden druh mrkve,jedem druh kapusty a žlutá slovenská paprika. Banány a pomeranče jen na svátky. Brrrrrr z týhle strany díky za ,,demokracii´´Člověče rozjely se mi všechny odrůdy od tebe, teď naposled i Hana Ivory, Kukulkán, měly pomalejší start ale teď hafo,hafo plodů, jsou drobnější, ale bude to krása.Na nějaký semínka se třeba domluvíme, krásně mi jede Chilhuacle Negro to mám od Mira Kleny, tady si říká stalker251 Moc pěkný plody, já jsem na ty černý.....tady to moc nefrčí. Nuž a ty jsi na mutanty tak se mi jeví jeden mutant od Thaiky a jeden od Jala SH. Tak zdravím a Těším se na další hybridy z Tvého vlákna. :thanx: :thumbup: :wave: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

OMO
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 29 črc 2016 15:18

Erben61 píše:Hele pane OMÍKU ty nejsi jenom chillenec, se smyslem pro humor, ty jsi i velkopěstitel. Když viďím ty tvoje hokaida, takovej flák vzpomenu si když jsem jako kluk chodíval k Bulharovi ,co tady zústávali ,snad po válce a zabývali se zelinářstvím. Oni tehdy v 70-80 letech pěstovali dýmě, žlutý melouny, lilky a baklažány, věci co nebyly tehdy za bolševníka běžně k mání. To víš OVOCE-ZELENINA jeden druh mrkve,jedem druh kapusty a žlutá slovenská paprika. Banány a pomeranče jen na svátky. Brrrrrr z týhle strany díky za ,,demokracii´´Člověče rozjely se mi všechny odrůdy od tebe, teď naposled i Hana Ivory, Kukulkán, měly pomalejší start ale teď hafo,hafo plodů, jsou drobnější, ale bude to krása.Na nějaký semínka se třeba domluvíme, krásně mi jede Chilhuacle Negro to mám od Mira Kleny, tady si říká stalker251 Moc pěkný plody, já jsem na ty černý.....tady to moc nefrčí. Nuž a ty jsi na mutanty tak se mi jeví jeden mutant od Thaiky a jeden od Jala SH. Tak zdravím a Těším se na další hybridy z Tvého vlákna. :thanx: :thumbup: :wave: :tiphat:
Tě pic a dík. Jasná páka. Na srazu uděláme bazar koutek a budem měnit semínka dokud nám nedojdou ZIP pytlíky :) Ty Chilhuacle Negro mi určo schovej, já jsem velký pacient na ty čoko odrůdy. Těším se na fotky těch mých svěřenců :tiphat: a snad najdeš i nějakou pokříženou kukačku ať je nějaká sranda Obrázek

Bullets
Stálý člen
Reputace: 643

Příspěvekod Bullets » 29 črc 2016 15:27

Mě se taky Kukulkan teďkom pěkně rozjel a už má i plody ;) na to že byl menší a pak ho ještě skoro zamordovala bouřka moc pěkné :)

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 29 črc 2016 15:39

Fotky dodám až z notebooku co mám v práci.....pořídil jsem si novej telefon Lenovo a ten starší noťas co mám doma, ten si s tím telefonem nechce zaboha povidat, takže když chci vložit z domova fotky, pošlu je z mobilu na FB nebo google+ a pak si je stáhnu do kompu a pak je třeba můžu dát sem. Pakárna.ty technologie jsou fajn, jenže to jde tak rychle dopředu, že aby měl člověk školy jen na kompy a mobily :dunno: Paradox je že mám starej IBM think pad T40 nadčasová mašina jenže OP XPčko a je to vlastně předchůdce Lenovo a u Samsungu jsem tam dokázal nainstalovat ovladač, abych mohl disponovat s fotkama atd a tady ten novej mobil prostě ne a ne.Někdy jsem z toho vzteky hotovej :hot:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

OMO
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 01 srp 2016 20:15

Pekelná dvojčata

33133

Burguňďák zase bledne a pak asi půjde do červena

33132

Malej a velkej

33131

Seňoritky

33130

Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2016“