Hele pane OMÍKU ty nejsi jenom chillenec, se smyslem pro humor, ty jsi i velkopěstitel. Když viďím ty tvoje hokaida, takovej flák vzpomenu si když jsem jako kluk chodíval k Bulharovi ,co tady zústávali ,snad po válce a zabývali se zelinářstvím. Oni tehdy v 70-80 letech pěstovali dýmě, žlutý melouny, lilky a baklažány, věci co nebyly tehdy za bolševníka běžně k mání. To víš OVOCE-ZELENINA jeden druh mrkve,jedem druh kapusty a žlutá slovenská paprika. Banány a pomeranče jen na svátky. Brrrrrr z týhle strany díky za ,,demokracii´´Člověče rozjely se mi všechny odrůdy od tebe, teď naposled i Hana Ivory, Kukulkán, měly pomalejší start ale teď hafo,hafo plodů, jsou drobnější, ale bude to krása.Na nějaký semínka se třeba domluvíme, krásně mi jede Chilhuacle Negro to mám od Mira Kleny, tady si říká stalker251 Moc pěkný plody, já jsem na ty černý.....tady to moc nefrčí. Nuž a ty jsi na mutanty tak se mi jeví jeden mutant od Thaiky a jeden od Jala SH. Tak zdravím a Těším se na další hybridy z Tvého vlákna.