Foto přikládám ( na parapetu byly jen na focení)
První sezona na šumavě
Re: První sezona na šumavě
Nezdají se Vám nějaké malé?
Asi jsem vysadil pozdě co? :/

Jj rekl bych ze vzust odpovida vysadbe. Nektere jsem daval az v breznu a taky jsou to jen 3 patrove semenacci. Zatimco tech 8 Mohykanu z 2.2. uz ma 15-35cm dle druhu. Neco uz cca 7 pater a zastipuji kvety.
-- 18 dub 2015 17:06 --
Jj rekl bych ze vzust odpovida vysadbe. Nektere jsem daval az v breznu a taky jsou to jen 3 patrove semenacci. Zatimco tech 8 Mohykanu z 2.2. uz ma 15-35cm dle druhu. Neco uz cca 7 pater a zastipuji kvety.
-- 18 dub 2015 17:06 --
Ok, ok, uvidíme
jinak mě napadla otázka do jak velkých květinčů mam přesadit . Teď už jsou prorostlé uplně celé, tak přemýšlím o přesazení, asi do kyblu 5 a 10l. Prairie Fire a Thanksgiving do 5l, a Dorset Naga a Habanero Red Savina do 10l co vy na to??
předem moc díky za info a trpělivost

jinak mě napadla otázka do jak velkých květinčů mam přesadit . Teď už jsou prorostlé uplně celé, tak přemýšlím o přesazení, asi do kyblu 5 a 10l. Prairie Fire a Thanksgiving do 5l, a Dorset Naga a Habanero Red Savina do 10l co vy na to??
předem moc díky za info a trpělivost

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Na ty první dvě je 5l skoro zbytečně až moc a na ty druhé je zase 10l ta spodní hranice, spíš alespoň 15l
http://www.foto-tapety.cz
Super díky za rychlou odpověď také trpělivost s nováčkem
(y)
takže ty první hodim do 5ti a ty druhé rovnou do 20l kýble. Neni problém, že je tam dam hned z těch malých cca litrových květináčků ne?

takže ty první hodim do 5ti a ty druhé rovnou do 20l kýble. Neni problém, že je tam dam hned z těch malých cca litrových květináčků ne?
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Rek bych ideální Bo potom přesazovat s Květa má nebo s plod a má je kravinismus. .. jak by řekl klasik..
Ok, zítra jdou holky do většího