Čau Wlasto, koukám že máme vyseto naprosto ve stejný den.
Tak to pokecáme po chatu víc, páč je máš nějaké větší )).
Jinak u mě Zimbawbe je zde a vypadá to že by to mohlo být ono:
Krásný a opravdu velký kytky ... s těmi ženami jsem tu na tom podobně u víc členů
Pokud jsi měl kytky doma, tak na tu opalovačku bacha....aby ti sluníčko nespálilo listy.
Krásná Zimbabwe bird, jestli už ted je takto rozrostlá tak se můžeš těšit na pořádnej keř a stovky papriček. Mrkni na mojí loňskou : gallery/image.php?album_id=1428&image_id=19828" onclick="window.open(this.href);return false;
Konec týdne přináší i drobný update.
Asi tak 3 týdny zpátky se mi povedlo skalpovat jedno rocoto - neúmyslně... Trochu jsem ho zastřihl a nechal na stonku jen 3 listy, dal mu šanci a takhle vypadá dnes:
Co říkáte???
Na závěr přidávám pár fotek z výsevu na přelomu únor/březen (semínka by OMO) ještě jednou díky
po delší době způsobené hlavně výměnou oken a narození dcery jsem zase zpátky a přidávám trochu aktualizace stavu.
Ze dveří na rychlo spichnutý skleníko-foliovník a osazen rostlinama
a ukázka hlavně plodících keříčků
některé rostliny jsem si nechal za oknem v květináči - žena se do nich zamilovala
a na závěr rocoto ve stínu pod ořechem
Na to, že je to moje první sezóna většího pěstování, tak jsem to malinko přehnal s množstvím (a to už jsem cca 30 kytek rozdal)
Ale hrozně se těším na všechny dobroty co se z toho udělají...
P.S: Kdy se sklízí Jala purple??? Až dojde do červena, nebo už v jeho barvě fialové??? Díky za odpověď...
Parada, pekne uz ti to plodi. Gratulace k dcerce Vubec jsi nestipal kvety ze uz mas plody? Jinak si to nedokazu vysvetlit
Solidni mnozstvi rostlinek, to bude urodicka.
Díky za gratulaci - taky jsem ji zapíjel na etapy cca 3 týdny...
Květy jsem štípal snad jen 2 týdny pak jsem toho nechal, protože už toho bylo moc. I tak rostlinky samy poshazovaly celkem dost květů. Dal jsem jim prostor ukázat se a teď to vypadá takhle
Tu Thaiskou Orange krásku jsem už ochutnával a píše docela hezky...