Soakerov prvý rok 2015
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Soakerov prvý rok 2015
Tak to teda nepotěší...taková spoušt ....hlavně aby se z toho většina rostlin vzpamatovala a že ti vydržel foliák. 

http://www.foto-tapety.cz
-
- Stálý člen
- Reputace: 7
tak pridavam mensi update, zavina mi dozrievat Habanero Yellow od Loba a cuduj sa svete to co mi ladovec najviac znicil a v kvetinaci a nie vo foliovniku. Je pravda, ze vo foliovniku asi utrpeli sok z presadenia a hlavne tepla, lebo im spodne listky opadali, ale teraz krasne rastu, par velkych plodov mam na Dorset Naga, Fatalli Yellow, H. Red Savina, Habanero Yellow a Scotch Bonnet. U Dorset Naga sa chytili prve plody tak uz sa tesim.
pridavam par foto
Habanero Yellow

Habanero Orange

Dorset Naga

Fatalli Yellow

Trinidad Moruga Scorpion

Jalapeno Hercules

Jalapeno Early

pridavam par foto
Habanero Yellow
Habanero Orange
Dorset Naga
Fatalli Yellow
Trinidad Moruga Scorpion
Jalapeno Hercules
Jalapeno Early
Tak to je luxuuus 

No parada 

Moc pěkná práce, ale chtěl bych vidět scotch bonnet na fotce, aktuální stav, máš 4 rostlinky stále? 

-
- Stálý člen
- Reputace: 7
Scotch bonnet mam z papricky z Lidlu, takze nie som si isty ci to skutocne je bonnet, alebo nejaka Jamaican squash alebo nieco podobne, skusenejsi sa mozu vyjadrit. Aktualnu mam len 1 foto, zajtra odfotim viac. 2 mam na balkone v kvetinaci, tie su krasne velke a zelene a 2 mam vo foliovniku, toto foto je odtial. Vsetky maju spustu kvetov a aktualne minimalne zo 10 plodov. Toto je nezastrihnute, zo semienka v januari. Co si poslal foto v SM tak trochu sa podobaju.

Jamaican red nebo yellow, uvidis.