Když to vezmu od začátku tak semínka jsem si objednal na http://www.seminka-chilli.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;, kde jsem si objednal Habanero Long Hot a něco tvrdšího (zde nepočítám s úspěchem hned první rok

Klíčení proběhlo celkem dobře nad má očekávání. Habanero naklíčíly 3 ze 4 a BJY také 3 ze 4. Po sléze mou špatnou manipulací uhynula 1 BJY a 1 se nedokázala odpoutat od šlupičky semínka a později uhynula.
Zprvu jsem je měl v teple (cca 30°) než jsem se dočetl, že by měly být v pokojové teplotě kolem 20°C. Byly za oknem, kde se ji dařilo velice dobře.
Po dosažení přibližně 30 cm výšky jsem je přesadil do velkého "květináče" na balkón, který směřuje na jih a svítí tam slunko celý den

Než jsem je přesazoval jedna rostlina habanera už měla první plod. A tím mé nadšení a radost z toho to jednoho plodu končí. Zatím je to jediný plod který na 4 kytkách mám

Veškeré květy se snažím opilovat malým štětečkem. Květy odkvetou a následně začne stonek květu žloutnout a odpadne. Odpadává už malý plod a ne květ a nevím co s tím.
Hnojím je každých 14 dní tím to:
a možná je v tom to problém.
Budu rád za každou připomínku a upomínku

Díky Night