Liapor je obchodní název keramzituFilichilli píše:To je spíš keramzit ne ?Jinak ten perlit ... lepší asi koupit ve stavebninách, sice je jemnější, ale 75 litrový pytel stojí 200 kč cca , než to kupovat v těch 3 litrových
... Jinak pěkný, taky už jsem nějaké dal do země
První sezóna
Re: První sezóna
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Az posleze jsem si vsimnul, jak jsem sazel tak mi ten keramzit vypadal z kvetinacku.
ja mám liapor (keramzit) v celém foliáku má totiž lepší vlastnosti než perlit
- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Az to budu na podzim likvidovat asi ho take zaryju...prijde mi, ze se ten perlit vyplavuje na povrch a pak bude litat po celym skleniku... 

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak po menší odmlce, kdy došlo doma na vyměnu několika oken, zase trochu fotodokumentace..
foceno 21.5. zatím se nejlíp daří salátu....
od zadu 2x kapie z lidlu, 2xTSM a 2xhebanero yellow

vpravo 5x haba yellow, zbytek haba baby red, nahoře v rohu vykukuje jalapeno telica

vpravo nahoře jedna haba bay red obstoupena čtyřmi jala telica, dal ta drobotina vpředu medusa a za něma pequinci

za kedlubnami 4x bulharská mrkev.., kedlubny museli udělat místo papričkám, pokusně jsem 2 nechal a ostříhal jsem jim to obrovský lupení, dnes vím že narostou i bez lupenů...

zcela v levo darek od tchýně(medomrlá almapaprika) zcela vpravo zaostalá blrmrkev, hlavní dominanty 2x jalapeno purple (vlevo) a 2x takanosume(logicky vpravo)

vlevo nahoře zdvojená TSM (jak jsem zasel po dvou tak tyhle byli tak nadherný, že mi bylo líto jednu zlikvidovat)levý střed hlídá telica s podporou dorostu haba baby red zbytek 4x haba yellow

no a takhle mě holky vítaj když jdu kol šesté zalívat

po patnácti dnech 4.6.
oddělení chinese

v rohu ona obklíčená haba baby red, a vlevo prales v podání pequinů a medůs

tu se nám vytahuje bulharská mrkvička nad pequinky

zde nám jala purple skovalo japonské takasume

vlevo v rohu moje dvojčatka TSM se silnou čtyřkou haba yellow

Pár detailnějších toteček

ono nedomrlče od tchýně se trochen zmátořilo (to miniaturní vpravo je salát...
)

manželčíni miláčci meduzky kvetou jako o život..

jen ty haba yellow nechcou lízt do vejšky furt jsou přikrčený... vypadaj jako nadherná kleč... jsem zvědav jestli dosáhnou onoho deklarovaného metru.... je fakt, že maj spodek hustej jako sviňa , ale vejška chybí.. :-(

foceno 21.5. zatím se nejlíp daří salátu....

od zadu 2x kapie z lidlu, 2xTSM a 2xhebanero yellow
vpravo 5x haba yellow, zbytek haba baby red, nahoře v rohu vykukuje jalapeno telica
vpravo nahoře jedna haba bay red obstoupena čtyřmi jala telica, dal ta drobotina vpředu medusa a za něma pequinci
za kedlubnami 4x bulharská mrkev.., kedlubny museli udělat místo papričkám, pokusně jsem 2 nechal a ostříhal jsem jim to obrovský lupení, dnes vím že narostou i bez lupenů...

zcela v levo darek od tchýně(medomrlá almapaprika) zcela vpravo zaostalá blrmrkev, hlavní dominanty 2x jalapeno purple (vlevo) a 2x takanosume(logicky vpravo)
vlevo nahoře zdvojená TSM (jak jsem zasel po dvou tak tyhle byli tak nadherný, že mi bylo líto jednu zlikvidovat)levý střed hlídá telica s podporou dorostu haba baby red zbytek 4x haba yellow
no a takhle mě holky vítaj když jdu kol šesté zalívat
po patnácti dnech 4.6.
oddělení chinese
v rohu ona obklíčená haba baby red, a vlevo prales v podání pequinů a medůs
tu se nám vytahuje bulharská mrkvička nad pequinky
zde nám jala purple skovalo japonské takasume
vlevo v rohu moje dvojčatka TSM se silnou čtyřkou haba yellow
Pár detailnějších toteček
ono nedomrlče od tchýně se trochen zmátořilo (to miniaturní vpravo je salát...

manželčíni miláčci meduzky kvetou jako o život..
jen ty haba yellow nechcou lízt do vejšky furt jsou přikrčený... vypadaj jako nadherná kleč... jsem zvědav jestli dosáhnou onoho deklarovaného metru.... je fakt, že maj spodek hustej jako sviňa , ale vejška chybí.. :-(
Vypadá to dobře. Já jsem letos o medusky přišla, což je mi líto, protože jsou snad jediné, které by moje mamka dokázala sníst. Semínka ještě mám, ale asi si počkám rovnou na další sezónu, teď už to nemá cenu. Takže to je budu letos tiše závidět. 

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
podle toho jak mi rostly do ted myslím, že bys jsi meduzky ještě stihla....
menší oprava japonská odruda je takanotsume ne takatsume jinak nádvera