Locki 2012
- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
Re: Locki 2012
Pěkná práce !!!
-
- Nový člen
- Reputace: 0
Diky. Ohledne pestovani paprik jsem temer zacatecnik, takze mam o to vetsi radost, ze to navzdory pocasi, me peci a omezeni kvetinacem kytky takhle snasej.
Kazdopadne se zda, ze pri tom vsem doslo i ke krizeni Naga Morich vs. Orange Habanero a to oboustrane vzajemne v nekolika pripadech. Necham je poradne vyzrat a pristi rok je zkusim. Nemusela by to byt marna odruda, pokud by ji zustala palivost Nagy a chut Haba.

Kazdopadne se zda, ze pri tom vsem doslo i ke krizeni Naga Morich vs. Orange Habanero a to oboustrane vzajemne v nekolika pripadech. Necham je poradne vyzrat a pristi rok je zkusim. Nemusela by to byt marna odruda, pokud by ji zustala palivost Nagy a chut Haba.

Neboj se a sněz tu Nagu celou. My se budem smát, až se budeš za břicho popadat.
-
- Nový člen
Mili pratetele, sezona kvetinacu se pomalu naplnuje. Par fotek jeste ale bude. Dnes strucny pozdrav od thajskych papricek...o vikendu je sklidim. At Vam to vsem zraje do krasy bez plisni a skudcu.

-
- Nový člen
Hola Habaneros
Pratele, krasky z Havany jsou sice oproti dalsim letos ve skluzu, ale...
...cervena...

...a pak oranzova. To jsou opravdovi mazlici. Pali hodne a maji skvelou chut...

...cervena...
...a pak oranzova. To jsou opravdovi mazlici. Pali hodne a maji skvelou chut...
-
- Nový člen
Pratele,
outdoor 2012 je u konce. Zbyva mala rekapitulace. Z tech par kvetinacu jsem sklidil pres dve kila chilli celkem. Cast je v omackach a zbytek rovnomerne mezi mrazakem a ususenymi. Pres nektere zacatecnicke chyby hodnotim sezonu jako povedenou. Nemoci se mi vyhybaly az na par plodu zasazenych plisni. Celkove to rostlo solidne. Pres zimu se budu mit cim zahrat a uz v lednu to vypukne nanovo. Vetsi, pestrejsi, radostnejsi.
Poslednich par fotek...pred asi 10 dny jsem je vsechny ostrihal, doslo to a jeste trochu zesladlo. Dnes uz ale zpracovani neslo odkladat:
Posledni misa:

Nektera z oranzovych Haba se v zaveru alespon svym tvarem snazila o posun do vyssi ligy palivosti:

Cervena Haba pred vstupem do susicky:

Oranzova Haba a Naga Morich pred susenim:

outdoor 2012 je u konce. Zbyva mala rekapitulace. Z tech par kvetinacu jsem sklidil pres dve kila chilli celkem. Cast je v omackach a zbytek rovnomerne mezi mrazakem a ususenymi. Pres nektere zacatecnicke chyby hodnotim sezonu jako povedenou. Nemoci se mi vyhybaly az na par plodu zasazenych plisni. Celkove to rostlo solidne. Pres zimu se budu mit cim zahrat a uz v lednu to vypukne nanovo. Vetsi, pestrejsi, radostnejsi.

Poslednich par fotek...pred asi 10 dny jsem je vsechny ostrihal, doslo to a jeste trochu zesladlo. Dnes uz ale zpracovani neslo odkladat:
Posledni misa:
Nektera z oranzovych Haba se v zaveru alespon svym tvarem snazila o posun do vyssi ligy palivosti:

Cervena Haba pred vstupem do susicky:
Oranzova Haba a Naga Morich pred susenim:
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
Mas to peknou urodu
Jeste pak napis, jake jsou teda ty "Naganera" 

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com