Vsezved 2021
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
Re: Vsezved 2021
Dnes je čtvrtek a stan budu kontrolovat až v pondělí. Pokusil jsem su ladit vlhkost ve stanu za pomoci fóra. Prošel jsem nějaké starší příspěvky a nechal se inspirovat. Při odchodu jsem naměřil toto:

Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
-
- Stálý člen
Tak ještě čekám na Jalapeno black a jinak ostatní vše vylezlo.
V jiffech jsou dvě rajčátka a 6 chilli. Včera mi dorazil balíček se semínkama od Accuface a dost mne svrběli prsty. Prozatím jsem to ale ustál.
Tam, kde je více rostlinek asi ponechám pouze po 1.

V jiffech jsou dvě rajčátka a 6 chilli. Včera mi dorazil balíček se semínkama od Accuface a dost mne svrběli prsty. Prozatím jsem to ale ustál.
Tam, kde je více rostlinek asi ponechám pouze po 1.
-
- Stálý člen
Tak jsem ze včera na dnešek nepodchytil správně teplotu a vodu. Dva poslední jiffy nejdále od nádoby s vodou přez noc vyschly tak, že to jedno rajče a papriky určitě nedají. Pokud ano, tak budou nehorázně zabržděné. Asi za ně dám nějakou náhradu.
-
- Stálý člen
-
- Stálý člen
Tak v boxu to začíná pomalinku trochu ožívat.
Budu muset vymyslet do čeho sázet. Pokud jsem měl kytky v místnosti, tak jsem rád používal jiffy, ale při tom odparu při 32°C a suchém vzduchu jsou to vyloženě vyhozené peníze. I 2 dny je pro ně moc dlouho. V pátek jsem dal rostlinky do asi 1l květináčků, země asi jen 1/3 a pořádně prolil. Výsledek je, že vody bylo moc. I dnes jsou pořád dost vlhké. Ve stejné podmisce jsem měj ještě 2 jiffy, které jsem vlhčil z 6dl nádobky (je úplně suchá) přes hadr, tak možná si s nějakou vodou pomohli od jiffů.

Budu muset vymyslet do čeho sázet. Pokud jsem měl kytky v místnosti, tak jsem rád používal jiffy, ale při tom odparu při 32°C a suchém vzduchu jsou to vyloženě vyhozené peníze. I 2 dny je pro ně moc dlouho. V pátek jsem dal rostlinky do asi 1l květináčků, země asi jen 1/3 a pořádně prolil. Výsledek je, že vody bylo moc. I dnes jsou pořád dost vlhké. Ve stejné podmisce jsem měj ještě 2 jiffy, které jsem vlhčil z 6dl nádobky (je úplně suchá) přes hadr, tak možná si s nějakou vodou pomohli od jiffů.
-
- Stálý člen
Tomu se říká zapálení pro věc.
I když já můžu držet zobák, když se kouknu po bytě. Se divím, že to ta moje vydrží.
I když já můžu držet zobák, když se kouknu po bytě. Se divím, že to ta moje vydrží.
-
- Stálý člen
Venku už je teplota hodně nízko a má se to zase lámat pod nulu. Ve skleníku ještě něco živoří, ale asi už bude na čase to ve skleníku ukončit.
Teplota venku a u prcků v boxu. Ode dneška jsem v karanténě a doufám, že mi rostlinky v boxu po čas nepřítomnosti nechcípnou. Snad to kolega dobře ošéfuje.

Teplota venku a u prcků v boxu. Ode dneška jsem v karanténě a doufám, že mi rostlinky v boxu po čas nepřítomnosti nechcípnou. Snad to kolega dobře ošéfuje.