Je videt, ze stoupa spotreba bílých jogurtu.

Čestík Pedro, i já mám podobnou úchylku jako ty: když něco vyklíčí i vícekrát, nemám to srdce vyhodit je, takže třeba Naganero Tripple mám už 5x, a to jsem chtěl jednu kytku. Uvidíme, jestli bude nějaká šance se potkat v této "divné" doběPedro píše: ↑01 úno 2021 21:40Ahoj kamaráde.
Roste Ti to parádně! Co se týká novinek...nějak je mi líto vyhodit co mi klíčí ve dvou, třech a více kusech, takže Ti rád nadělím nějaké sazenice, bude-li možnost se na jaře potkat. A na podzim dostaneš balíček s plody a vybereš si.![]()
A na závěr mi to nedá a zeptám se...proč dáváš tyk malý kytky do tak velkých kyblíků? Nevadí jim to?![]()
![]()
To poslední je samozřejmě vtípek. Ať to dělá radost.![]()
Ahoj Erbene, mě to plodilo málo, takže to beru jako výzvu z loňska. Myslím celkově divošky Rhombo, Lanceolatum a Galapagoense - ta teda dala loni jeden jedinný plod. Letos zkusím různá prostředí. Relativně nemám problém s místem jako má asi většina lidí tady , takže místo na pokusy je, jen ten čas. Zahradu mám celou pro sebe, můžu si tam dělat co chci. Naopak o kytky uvnitř baráku se nestarám, kromě dvou kusů baobabu, ale ty zas takovou péči nepotřebují...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host