Ještě detail 35 nádob cca 45 kytek nepočítám 4 truhlíky a cca 10 chcíplinek

F Š E C K Y   K Y T K Y   U Ž   J S O U    V E N K U
     F Š E C K Y   K Y T K Y   U Ž   J S O U    V E N K U     

podruhé dokonce padajícími kroupami
  podruhé dokonce padajícími kroupami   
   jsem tyto pauzy využil k posilnění
 jsem tyto pauzy využil k posilnění   a šlo mi to docela od ruky
 a šlo mi to docela od ruky  
   :  Takže doma mám nějakých 35 nádob a v nic přes 40 kytek, asi v sedmi nádobách jsem dal po dvou.  Shodou okolností se tato čísla shodují s počty kytek a nádob které mám v práci takže jsem někde k 80 kytkám , takže jsem o pár rostlin ubral, ne tolik kolik jsem si sliboval, takže standartní chillenství , jistota nějaké úrody a samozřejmě teď sázka, jak jim bude šmakovat substrát a přát počasí. V poslední větě jsem trochu obrátil nadpis letošního vlákna a teď sem dám asi až fotky až to pokvete nebo už plodíky????
 :  Takže doma mám nějakých 35 nádob a v nic přes 40 kytek, asi v sedmi nádobách jsem dal po dvou.  Shodou okolností se tato čísla shodují s počty kytek a nádob které mám v práci takže jsem někde k 80 kytkám , takže jsem o pár rostlin ubral, ne tolik kolik jsem si sliboval, takže standartní chillenství , jistota nějaké úrody a samozřejmě teď sázka, jak jim bude šmakovat substrát a přát počasí. V poslední větě jsem trochu obrátil nadpis letošního vlákna a teď sem dám asi až fotky až to pokvete nebo už plodíky????  
   :  Zdar, datlování stačilo, jjsem unaven a tak pro dnešek
 :  Zdar, datlování stačilo, jjsem unaven a tak pro dnešek   

Dědeček Mireček zase pláče a pak sem prdne fotky a všem nám padne brada!
 Dědeček Mireček zase pláče a pak sem prdne fotky a všem nám padne brada! 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti